28 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa23°C
  • Girne21°C
  • Güzelyurt26°C
  • İskele23°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

RUSYA’YA DA KAYBETTİK

Rusya’ya da kaybettik

15 Nisan 2015 Çarşamba 09:26

 Bilardo Milli takımımız ikinci maçını da kaybederek takımsal karşılaşmalara veda etti

Hollanda’nın ardından bu kez Rusya ile eşleşen Bilardo Milli Takımımız bu kez şanssızlığının kurbanı oldu. Yine Berk’in galibiyete yakın olduğu bir karşılaşmada Osman ile Ali kaybedince yenilgiden kurtulamadık

Bilardo Milli Takımımız dün Rusya ile oynadığı ikinci karşılaşmasında da kaybederek takım karşılaşmalarına veda etti.

Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu (EPBF) tarafından Portekiz’in Vale do Lobo kentinde düzenlenen “Erkekler, Bayanlar ve Tekerlekli Sandalye Avrupa Şampiyonası’nda takım karşılaşmaları ile devam edildi. Geçtiğimiz gün ilk karşılaşmasında güçlü Hollanda karşısında tutunamayarak mağlup olan Milli Takımımız bu kez eşleştiği Rusya karşısında şanssızlığına boyun eğdi.

Rusya karşısında sporcumuz  Berk Mehmetçik Danilla Smeltntskli ile oynarken, Ali Karanfiloğlu Sergey Lutsker’in rakibi oldu. Şampiyona boyunca oynadığı iki karşılaşmada şampiyon sporcularla eşleşen Osman Şanlısoy’un Rusya karşılaşmasındaki rakibi yine bir şampiyon sporcu olan Ruslan Chinahov oldu.

Berk Mehmetcik’in  rakibi Danilla Smelntskli karşısında 6-5 önde olduğu sırada Osman Şanlısoy’un şampiyon rakibine 8-1 mağlup olmasının ardından Ali Karanfiloğlu’nun da rakibi Sergey Lutsker’e  8-1 mağlup olması Rusya’nın galibiyetini getirdi. Bu sonuçların ardından Bilardo Milli Takımımız takımlar karşılaşmalarına veda etti.

Avrupa Bilardo Şampiyonası’na “10 Top” disiplini karşılaşmaları ile devam edilecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA