29 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele26°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

RUSYA'DA MODEL CİNAYETİ ŞOKU

Rusya'da Model Cinayeti Şoku

06 Eylül 2013 Cuma 09:40

050920131501259589514_2[1]Rusya, korkunç bir cinayet iddiasıyla çalkalanıyor.

Rus basınında çıkan haberlere göre, 28 yaşındaki model Yulya Loşagina'nın cansız bedeni Ural Dağları'ndaki ormanlık bölgede bulundu.

Çıplak haldeki Rus modelin boyunun kırık, yüzünün ise büyük ölçüde yanık olduğu görüldü. Kimliği DNA testiyle ortaya çıkarılan kadının ölümünün ardından fotoğrafçı eşi Dimitri Loşagin tutuklandı.

Yekaterinburg'de tutuklanan 37 yaşındaki Loşagin, halen gözaltına tutuluyor.

Komsomolskaya Pravda gazetesi, yapılan otopsinin ardından Loşagina'nın HIV virüsü taşıdığının ortaya çıktığını bildirdi.

Gazeteye göre Loşagina'nın ölümü sonrası ortaya atılan en güçlü iddia şöyle:

"Yulya Loşagina'nın AIDS olduğunu öğrenen Dimitri Loşagin, eşinin kendisine de virüs bulaştırdığını düşünerek çılgına döndü ve genç kadını öldürüp, ormana attı."

Ancak Dimitri Loşagin, Pervouralsk kentinde çıkarıldığı mahkemede bu iddiaları yalanladı. "Karımı seviyordum" diyen Loşagin, suçlamaları reddetti.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, Loşagina son olarak, çiftin milyon dolarlık evlerinin terasında verdikleri partide görüldü.

Parti sırasında Dimitri Loşagin'le tartıştığı belirtilen genç kadının, söz konusu münakaşanın ardından eşini ve misafirlerini terasa kilitlediği, davtelilerin uzun süre sonra bina görevlisi tarafından içeri alındığı iddia edildi.

Güzel mankenin kardeşi Mikhail ise eniştesi için "Önce bize Yulya'nın gecenin bir yarısı arabasını alarak gittiğini söyledi. Daha sonra da Yulya'nın arabasının aniden pencerenin altında belirdiğini iddia etti. Yulya ortadan kaybolduğunda, onu aramaya bile zahmet etmedi" dedi.

Yulya Loşagina'nın kaybolduğu ilanını polise kendisinin verdiğini anlatan Mikhail, kardeşinin kocasının polisi aramayı bile düşünmediğini, yalan makinesine girmeyi reddetttiğini söyledi. Mikhail "Bence o bir şeyler saklıyor" diye konuştu.

Dimitri Loşagin, karısının ölümünden sonraki günlerde birlikte yaşadıkları evi de satılığa çıkardı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA