16 Nisan 2024
  • Lefkoşa16°C
  • Mağusa15°C
  • Girne18°C
  • Güzelyurt14°C
  • İskele15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara7°C

RONALDO'YU HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ

Kılık değiştirerek Madrid sokaklarını turlayan yıldız oyuncu, ardından peruğunu ve takma bıyığını çıkardı.

Ronaldo'yu hiç böyle görmediniz

23 Şubat 2016 Salı 09:05

Real Madrid'in dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo, ilginç bir sürprize imza attı. Kılık değiştirerek Madrid sokaklarını turlayan yıldız oyuncu, ardından peruğunu ve takma bıyığını çıkardı. Karşılarında Ronaldo'yu görenlerse büyük şaşkınlık yaşadı.

Real Madrid'in Süperstar'ı Cristiano Ronaldo kılık değiştirip sokakta insanlarla top oynadı. Yıldız oyuncuya sakal,bıyık ve peruk takıldı, Madrid'in en işlek caddesinde futbol topu ile insanlara çalım attı. Daha sonra peruğunu ve takma bıyığını çıkaran yıldız oyuncu, görenleri şaşkına çevirdi. Küçük bir hayranına oynadığı topu hediye edip fotoğraf çektiren yıldız futbolcunun videosu internette yayınladığı andan itibaren izlenme rekoru kırıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=yK_JeZdTfP8&feature=youtu.be

Kılık değiştiren Ronaldo’dan küçük çocuğa sürpriz

Bu ünlü futbolcuyu tanıyabilecek misiniz?

Messi ile birlikte dünya futbolunun en önemli iki yıldızından birisi olan Cristiano Ronaldo, bir kulaklık firması için kamera karşısına geçti. Reklam filminde, Cleveland Cavaliers'in yıldızı Kyrie Irving ve Lionel Messi gibi Cristiano Ronaldo da kılık değiştirerek halkın arasına karıştı. Madrid'in en yoğun meydanlarından birisine köpeği ile gelen Ronaldo, topuyla insanları çalımlayana ufak gösteriler yaptıktan sonra minik futbolsevere büyük bir sürpriz yapıyor.

Messi ile birlikte dünya futbolunun en önemli iki yıldızından birisi olan Cristiano Ronaldo, bir kulaklık firması için kamera karşısına geçti.

Reklam filminde, Cleveland Cavaliers’in yıldızı Kyrie Irving ve Lionel Messi gibi Cristiano Ronaldo da kılık değiştirerek halkın arasına karıştı.

Madrid’in en yoğun meydanlarından birisine köpeği ile gelen Ronaldo, topuyla insanları çalımlayana ufak gösteriler yaptıktan sonra minik futbolsevere büyük bir sürpriz yapıyor.

Etiketler: , ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA