28 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa23°C
  • Girne21°C
  • Güzelyurt26°C
  • İskele23°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

RONALDO, 9 TAKIMI GERİDE BIRAKTI!

Portekiz formasıyla şampiyonada kaçırdığı net goller ve penaltı ile ‘şimdilik' hayal kırıklığı yaratan Real Madridli yıldız, ilk iki maçta attığı 20 şutla Türkiye dahil 9 takımı geride bıraktı

Ronaldo, 9 takımı geride bıraktı!

21 Haziran 2016 Salı 10:45

Zlatan İbrahimovic ile birlikte EURO 2016'nın en prestijli ismi olarak kabul edilen Cristiano Ronaldo, turnuvada henüz gol sevinci yaşayamadı ancak şut istatistiklerinde 24 ülke arasında tek başına 9 takımı sollayarak yine adından söz ettirmeyi başardı. F Grubu'nda yer alan ve şampiyonanın favorileri arasında gösterilen Portekiz'in yıldız golcüsü, 1-1 berabere biten ilk İzlanda maçında kaçırdığı gollerle hayal kırıklığı yaratmıştı. CR7'nin kabusu Avusturya önünde de sürerken, 0-0 biten mücadelenin 78. dakikasında bu kez penaltı kaçıran Real Madridli futbolcu, yine takımını galibiyetten etmişti. Ancak Ronaldo'nun gol için ne kadar istekli olduğu rakamlara da fazlasıyla yansıdı.

İSVEÇ, İBRAHİMOVİC'E RAĞMEN SONUNCU!

Geçtiğimiz sezon Real Madrid formasıyla 48 resmi maçta 51 gol atan 31 yaşındaki ünlü yıldız, EURO 2016'da rakip kalelere iki maçta 20 şut göndererek ilginç bir istatistiğin altına imza attı. CR7, bu 20 şutla ikinci maçlar sonunda tam 9 takımın toplam şut sayısını tek başına geride bıraktı. Bu takımlar arasında ne yazık ki Türkiye de vardı. İsveç'in, İbrahimovic gibi bir faktöre rağmen en az şut atan takım olması dikkat çekti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA