19 Nisan 2024
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele20°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara21°C

RENGARENK BİR COŞKU!

Değirmenlik Belediyesi “5. Çocuk ve Kültür Festivali” dün gerçekleşti…

Rengarenk bir coşku!

06 Haziran 2016 Pazartesi 10:31

Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, “Değirmenlik Belediyesi 5. Çocuk ve Kültür Festivali”nin çocuklar için büyük siprizler ve eğlencelerle dolu olarak yaşandığını kaydetti.  Osman Işısal, festival ile çocuklara doyasıya eğlence sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylerken, sosyal aktiviteler ve ödüllü yarışmaların çocukları mutlu ettiğini dile getirdi. Bu yıl beşincisi gerçekleşen festivale katılan tüm ekiplere teşekkür eden Işısal, festivalin bundan sonraki yıllarda da düzenli olarak tekrarlanacağını ifade etti.

2e4d3237-b494-46cc-bf24-2671a0d1039e.jpg

Değirmenlik Belediyesi’nin “1 Haziran Dünya Çocuk Günü” kapsamında, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği “Değirmenlik Belediyesi 5. Çocuk ve Kültür Festivali” dün (5 Haziran 2016 Pazar) yapıldı.

Değirmenlik’te bulunan Yusuf Orhan Günay Parkı’nda (Değirmenlik Düğün Salonu), saat: 18:00’da başlayan çocuk festivali rengarenk eğlencelere sahne olurken, büyük bir coşkuyla kutlandı.

Çocuk festivalİ; Değirmenlik Belediyesi Dillirga Grubu’nun, Minions Kreş Anaokulu’nun, Değirmenlik Belediyesi Kozan Grubu’nun, Özel Eğitim Merkezi’nin (ÖZEV) gösterileri ile başlarken, yarışmalar ve yarışmaları kazanan çocukların ödül töreni ile devam ederken, Andaç Animasyon’un Sihirbaz Ve Akrobasi Gösterisi, YDÜ Dans Okulu’nun muhteşem dansları, Mağusa Kültür Derneği Gençlik Kulübü Dans Grubu, Değirmenlik İlkokulu, Karadeniz Kültür Derneği Kuzeyin Yıldızları, Kango Jumps İpek, Değirmenlik Belediyesi Modern Dans Grubu danslarıyla sona yaklaştı ve son olarak Grup Mor Işıklar konseri ile son buldu. 

6291232d-51c2-43e4-b919-579e896f9bbe.jpg

Tüm oyuncakların çocuklara ücretsiz olarak sunulduğu festival bölge halkının ve ailelerin yoğun katılımıyla, kalabalık ve cıvıl cıvıl bir ortamda gerçekleşti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA