19 Nisan 2024
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele20°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara21°C

RAMAZAN’DA BAĞIŞLARIMIZ GÜLÜMSETİYOR

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in 'Bağış Servisleri' toplumsal dayanışmayı yükseltiyor

Ramazan’da bağışlarımız gülümsetiyor

17 Haziran 2016 Cuma 16:03

Kuzey Kıbrıs Turkcell,  Ramazan dönemi ve bayram öncesinde 'Bağış Servisleri'ni hatırlattı, bakıma muhtaç çocuklardan kanser hastalarına kadar pek çok yardım kuruluşunadestek için kısa mesajla katkı yapılabileceğini duyurdu.


Kuzey Kıbrıs Turkcell’in 'Bağış Servisleri' toplumsal dayanışmayı yükseltmek için vatandaşlara önemli imkan yaratıyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in bağış servisleri ile bakıma muhtaç çocuklardan kanser hastalarına kadar pek çok yardım kuruluşuna kısa mesaj (sms) aracılığı ile katkı yapılabiliyor.
Ramazan döneminde ve bayram öncesinde 'BağışServisleri'ni bir kez daha gündeme getiren Kuzey Kıbrıs Turkcell, gönüllü katkılar ile pek çok bakıma ve desteğe muhtaç insanımızın yüzünün güleceğini belirtti.
Yardım kurumları gönüllü vatandaşların katkıları ile fitre bağışları toplamaya başlarken, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in bağış servisleri de kısa mesaj ile  hızlı ,güvenilir ve pratik bir seçenek olarak ortaya çıkıyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal Pazarlama Yöneticisi Ferdi Şemsettin tarafından yapılan açıklamada, hiçbir kar amacı taşımadan sürdürülen ‘Bağış Servisleri’nde toplanan tüm gelirin, vergilerden de muaf tutularak yardım kurumlarına teslim edildiğini açıkladı.

“Dilediğiniz gün ve saatte katkı yapabilirsiniz”

“Bağış servislerine yıl boyunca dilediğiniz gün ve saatte katkı yapabilirsiniz, özellikle Ramazan Ayı ve bayramlarda artan katkılar, yardım kurumlarımıza çok önemli bir destek sağlıyor” diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal Pazarlama Yöneticisi Ferdi Şemsettin,geçtiğimiz Ramazan ve bayram dönemleri başta olmak üzere toplamda 40 bin TL’nin üzerinde bağış yapıldığını, insanların fitrelerini bağış servisleri ile yardım kurumlarına yönlendirdiğini belirtti.
Bağış Servisleri'nden elde edilen gelirin, tahsil edildikçe ilgili kurumlara teslim edildiğini de belirten Şemsettin,“Bu katkılar hem yardım kurumlarında özveriyle ve gönüllü olarak çalışanların, hem de onların destek verdiği pek çok insanımızın yüzünü güldürüyor” diye konuştu.

Bağış servisleri

Kuzey Kıbrıs Turkcell, sürekli aktif olan bağış servislerinin ücret ve detaylarını açıklarken, destek vermek isteyenlerin, ilgili kurumun kısa numarasına BAGIS yazıp SMS (kısa mesaj) göndermesinin yeterli olduğunu belirtti.
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı: 10 TL → 4142
Kanser Araştırma Vakfı: 5 TL → 5228
Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı: 20 TL → 4110 (31 Temmuz’a kadar 20TL, sonrasında 5TL)
Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği: 5 TL → 4161
Ruh Sağlığı ve Ruh Hastalarını Koruma Derneği: 5 TL → 7844
SOS Çocuk Köyü Derneği: 10 TL → 4120 (31 Temmuz’a kadar 20TL, sonrasında 5TL)
Sosyal Yardımlaşma Derneği: 5 TL → 3404 
Thalassemia Derneği:  5 TL → 4268
Çocuk Esirgeme Kurumu: 5 TL → 3757 
Kanser Hastalarına Yardım Derneği: 5 TL → 4171

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA