05 Ekim 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa25°C
  • Girne25°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele25°C
  • İstanbul28°C
  • Ankara24°C

PRENS HARRY VE MEGHAN MARKLE ÇİFTİ NOEL KARTLARINI YAYINLADI

Prens Harry ve Meghan Markle, tüm bölümleri yayınlanan belgesellerinin ardından bu yıl için hazırladıkları Noel kartlarını paylaştılar.

Prens Harry ve Meghan Markle çifti Noel kartlarını yayınladı

18 Aralık 2022 Pazar 11:05

Sussex Dükü Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle, Noel kartlarını Twitter’da paylaşarak herkese “neşeli bir tatil sezonu” ve “sağlık, huzur ve çok mutlu bir yeni yıl” diledi.

Daily Mirror’ın haberine göre, siyah beyaz bir fotoğraflarını paylaşan çift, “Size keyifli bir tatil sezonu diliyoruz. Ailemizden sizinkine ve The Archewell Foundation, Archwell Audio ve The Archewell Productions ekiplerimiz adına sağlık, barış ve çok mutlu bir yeni yıl diliyoruz. En iyi dileklerimizle, Prens Harry ve Meghan.” ifadesi yer aldı.

RESMİ BİR DAVET ALMADILAR

Daily Telegraph, 2020 yılında İngiltere Kraliyet Ailesi’ndeki görevlerinden ayrılan Harry ve Meghan’ın katılmak isterlerse 6 Mayıs’ta Kral III. Charles’ın taç giyme töreninde yer alacaklarını söyledi.

Westminster Abbey’deki tören için konuk listeleri henüz hazırlanmadı, ancak bir kaynak, “Ailenin tüm üyeleri hoş karşılanacak.” dedi.

Buckingham Sarayı yorum yapmaktan kaçındı ancak bir kaynak, Kral hakkında şunları söyledi: “O, iki oğlunu da seviyor.”

Ancak kraliyet ailesiyle araları bozuk olan ve Netflix’te yayınlanan belgesellerinde de eleştirilerine devam eden Sussex çiftinin tören için henüz resmi bir davet almadığı öğrenildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA