05 Ekim 2024
  • Lefkoşa29°C
  • Mağusa30°C
  • Girne27°C
  • Güzelyurt27°C
  • İskele30°C
  • İstanbul30°C
  • Ankara26°C

PRENS, DÜĞÜNDE ESKİ SEVGİLİLERİYLE BULUŞTU

Netflix belgeseli nedeniyle zor günler geçiren Prens William, eski sevgilisinin düğününde stres attı

Prens, düğünde eski sevgilileriyle buluştu

18 Aralık 2022 Pazar 14:10

Son günlerde Prens Harry-Meghan Markle çiftinin Netflix belgeseli nedeniyle zor günler yaşayan İngiltere tahtının bir numaralı varisi Prens William, ilk sevgilisinin düğününe katılarak dikkatleri üzerine çekti.

40 yaşındaki Prens, ilk ciddi ilişkisi olarak tanınan 39 yaşındaki Rose Farquhar'ın Gloucestershire'da düzenlenen düğününe katıldı. 2000'de birliktelik yaşadığı Farquhar'ın George Gemmell'le bir kilisede düzenlenen düğün töreninde görülen Prens William'ın çocukluk arkadaşlarıyla da bir araya gelerek stres attığı belirtildi.

William, 2003'te üç çocuğunun annesi eşi Kate Middleton'la tanışmadan önce üniversite yıllarında kısa süreli ilişkiler yaşamıştı. En ciddi ilişkisi olarak görülen Farquhar'la bir çiftlik evinde basıldığı iddiaları da o dönemde günlerce manşetlerden inmemişti.

İlişkilerinin bitmesine karşın arkadaş kalan ve çok sayıda ortak arkadaşı bulunan ikilinin zaman zaman bir araya gelmesi de basına yansımıştı. ABD'de oyunculuk eğitimi alan Farquhar, 2016'da İngiliz televizyonlarında yayınlanan The Voice şarkı yarışmasına katılmıştı.

ESKİ SEVGİLİLER BULUŞMASI

Düğüne, William'ın bir başka eski sevgilisi olan Olivia Hunt da eşiyle birlikte katıldı. Ayrıca Kate'in eski flörtlerinden Rupert Finch da eşiyle birlikte düğündeydi, ancak Kate'in düğüne katılmaması dikkat çekti.

İngiliz Kraliyet ailesi, son günlerde Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın aileye eleştiriler yönelttiği Netflix belgeseliyle çalkalanıyor. Prens William'ın Kraliyet görevlerinden çekilerek ABD'ye yerleşen kardeşi ve eşinin belgeseline çok öfkeli olduğu belirtiliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA