19 Nisan 2024
  • Lefkoşa15°C
  • Mağusa15°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt11°C
  • İskele15°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara10°C

PERDE BU KEZ ÇOCUKLAR İÇİN AÇILDI

Perde bu kez çocuklar için açıldı

23 Mayıs 2014 Cuma 14:35

Limasol Türk Kooperatif Bankası’nın Bir yan kuruluşu olan Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu 2 yıldır çocukları sanat ve sanatçılarla buluşturuyor.

Lefkoşa Türk Belediye Tiyatrolarıyla yapmış oldukları işbirliğiyle 10 bini aşkın çocuklara çocuk tiyatrosu ile buluşturuyorlar.

Bu çalışmalar kapsamında Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu İskele Atatürk Kültür Merkezinde İskele Bölge Okullarındaki çocuklara yönelik tiyatro gösterimi sundu.

Çocuklara yalanın ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatan eğlence3li ve bol danslı oyunda Tuzla, Dörtyol, İskele Maarif Anaokulu, İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı Çocuk Bakım ve Eğitim Merkezi, Şehit İlker Karter İlkokulu öğrencileri büyük bir ilgi ile tiyatroyu izledi.

Gösteride Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ve İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun’da küçük seyirciler ile birlikte tiyatroyu izlediler.

Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumunun çocuklarla ilgili çalışmalarının gelişerek tekrar devam edeceğini dile getirdi.

İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun Konuşmasında; Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumunun yöneticilerine ve tüm çalışanlarına teşekkür ederek; Bu güzel tiyatronun İskele Atatürk Kültür Merkezinde tüm bölge çocukları ile buluşturmalarından dolayı tebrik etti.

İskele Belediyesi adına İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı Çocuk Bakım ve Eğitim Merkezi sorumlu Müdüresi ve Şehit İlker Karter İlkokulu Sorumlu öğretmen tarafından Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler’e Çiçek ve plaket takdiminde bulundular.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA