23 Nisan 2024
  • Lefkoşa28°C
  • Mağusa29°C
  • Girne25°C
  • Güzelyurt29°C
  • İskele29°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara23°C

PANAYIRIN SON GECESİNDE HAFİF MÜZİK AMATÖR SES YARIŞMASI YAPILIYOR

Panayırın son gecesinde Hafif Müzik Amatör Ses Yarışması yapılıyor

05 Eylül 2015 Cumartesi 19:31

Gazimağusa Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Mağusa Panayırı birbirinden güzel etkinliklerle devam ediyor. 6 Eylül tarihine kadar devam edecek panayırda, Gazimağularılar karaoke eğlenceleri ve her akşam Kıbrıs’ın yerli guruplarının konserleri eğlenceli saatler geçiriyor.

Mağusa Panayırı’nın sekizinci gecesi olan dün akşam ilk olarak Othello Folklor Derneği hazırladıkları koreografilerini izleyenlere sundu. Othello Folklor Derneği’nin ardından ülkemizin başarılı müzik gruplarından Grup Baria birbirinden güzel şarkıları seslendirerek büyük beğeni topladı. Mağusa Panayırı’nda bu akşam (5 Eylül) 20.30’da Kangoo Jumping, 22:00’da Grup Zirve Konseri yer alacak.

IMG_3123

Panayırın son gecesi olan Pazar akşamı ses yarışması yapılıyor

28 Ağustos’ta başlayan Mağusa Panayırı 6 Eylül Pazar akşamı saat 20:30’da yapılacak Hafif Müzik Amatör Ses Yarışması ile sona erecek. Soyhan Bilgeer’in organizatörlüğünü ve okuma koçluğunu yaptığı, Oğuz Aslantürk şefliğinde yapılacak yarışmada 10 yarışmacı Mağusa Panayırı’nın ilk ses yarışmasında birinci olmak için yarışacak. Profesyonel müzisyenlerden oluşacak orkestra şarkı seçimlerini pop-rock-fantezi-yabancı şarkılardan yapacak yarışmacılara eşlik edecek.

Finalde biri yavaş diğeri ise hareketli olmak üzere iki adet şarkı söyleyecek yarışmacılar, yüzde 70 ses, yüzde 20 sahne duruşu ve yüzde 10 kıyafet olmak üzere 3 kategoride değerlendirilecek. Gazimağusa Belediyesi’ni temsilen bir kişinin de olacağı jüri şu isimlerden oluşuyor: Fahriye Özay, Evren Ufuk, Reyhan Bilgeer, Tolga Ruhi, İnanç Eyüpoğlu, İpek Kıranbay, İpek Amber, Dilşad Asadova, İffet Aras Sarper

IMG_3115

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA