20 Nisan 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa18°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele18°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara17°C

ÖZOK GROUP’TA DEV KARACA BULUŞMASI

Özok Group’ta dev Karaca buluşması

12 Eylül 2014 Cuma 13:18

_MG_5222_k Ülkemizde farklı sektörlerde büyük projelere imza atan Özok Group, Türkiye’nin ünlü markası Karaca’nın bayileri ile Özok Renault Plaza Havuzlu bahçede bir kokteyl ile bir araya geldi.

 Karaca  Group, yöneticileri ve bayileri ile ülkemize çıkartma yaptı. Ülkemizde temas ve incelemelerde de bulunan Karaca  Group direktörü Rahmi Karaca ve Genel Müdür Bülent Anlatıcı başta olmak üzere, Karaca Group yönetimi ve Karaca Züccaciye Türkiye bayileri Bayiler toplantısını yapmak üzere adamıza geldi. 

 ÖRNEK MAĞAZA

Karaca’nın Kıbrıs'taki tek distribütör firması olan Özok Group mağazalarına da ziyaretler gerçekleştiren Karaca ekibi, Özok Grup mağazalarını örnek mağaza gösterirken, yıllardır süren bu iş ortaklığının ve dostluğun anısına Özok’un başarılarının devamı dilediğini, firma yetkililerine teşekkür  belgesi  ve özel el emeği plaket sunarak vurguladılar.

IMG_5275_k_MG_5249_k

KARACA’YA KOKTEYL

Özok Group yaptığı açıklamada, Karaca Group ile yıllardır başarıyla sürdürdükleri işbirliği çerçevesinde, Karaca Group yönetimi ve Türkiye Bayilerine, Özok Renault Plaza Havuzlu bahçede bir kokteyl organize ettiklerini kaydederken, kokteyle  Karaca yönetimi ve Türkiye’nin hemen her bölgesinden gelen Karaca bayileri ve Özok Group davetlilerinin katıldığını vurguladılar.

“EN K_MG_5281_kIYMETLİ MARKALARIMIZDAN”

Kokteylde konuşan Özok Group genel koordinatörü Halil Öztunç, "Karaca markasını ilk olarak Kıbrıs'ta Özok Mobilya mağazalarında satışa sunduğumuzda aldığımız ilk olumlu geri dönüşten bugüne geçen sürede ne kadar isabetli bir karar verdiğimizi anladık. Bugün Karaca markası en kıymetli markalarımızdan birisidir. Mağazalarımızda Vestel, Karaca, Karaca Home, Homend, Bahariye halı gibi markalarını satıyoruz. Kıbrıs’ta zaten marka olan Özok adı, bu markalarla daha da değer kazanıyor. Biz bugün burada Karaca ailesinin de ne kadar geniş olduğunu ve Türkiye'ye yayılan bayi ağının ne kadar güçlü olduğunu görmüş olduk. Ailemiz genişliyor. Bizler de gurur duyuyoruz" dedi.

_MG_5224_k

ŞLHAM KAYNAĞI OLMUŞTUR

Karaca Group Genel Müdürü Bülent Anlatıcı ise konuşmasına teşekkür ederek başladı ve "Biz Özok Group'la çok uzun süren bir iş ortaklığı dışında, dostluk arkadaşlık temelinde de bir bütünüz. Kıbrıs'ta Özok Group bizim için her zaman ilham kaynağı olmuştur. Mağaza düzeni, satış personeli bilinci ve ürünlerimizin satış grafiği ile her zaman gurur duyduk. Karaca züccaciyeye bu yıl Emsan ve Jumbo'yu da katmış bulunuyoruz. Geniş bayi ağımızla hedefimiz daha da büyüdü. Bize bu geceyi hazırlayan ve bizi konuk eden Özok Group ailesine sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı. Daha sonra Özok Mağazaları için hazırlanan plaket ve teşekkür belgeleri Mağaza müdürlerine takdim edildi.

_MG_5254_k      _MG_5215_k _MG_5213_k

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA