25 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa20°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele20°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara21°C

ÖZGÜRGÜN, “EN GÜZEL YATIRIM GENÇLERE YAPILAN YATIRIM”

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Akova Spor Tesisleri’ni ziyaret etti...

Özgürgün, “en güzel yatırım  gençlere yapılan yatırım”

03 Haziran 2016 Cuma 13:52

Başbakan Hüseyin Özgürgün, en güzel yatırımın gençlere yapılan yatırım olduğunu belirterek, sporun, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacağını, gençler arasındaki kaynaşma ve dayanışmayı artıracağını söyledi.

Başbakan Özgürgün, Akova Spor Tesisleri’ni ziyaret etti. Başbakan Özgürgün’e ziyarette, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, UBP Genel Sekreteri Dursun Oğuz ile diğer ilgililer de eşlik etti. Ziyarette, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, yapımı devam eden futbol sahası hakkında bilgi vererek, stadın yapımının tamamlanması için Başbakan Özgürgün’den destek talep etti.

o2-002.jpg

Sahayı inceleyen Başbakan Özgürgün, tesisin tamamlanacağını ve gençlerin orada spor yapacağını belirterek, “Bu sahayı yapacağız, gerekli kaynak aktarılacak. Gençler gelip burada toplu spor yapacaklar” dedi.

En güzel yatırımın gençlere yapılan yatırım olduğunu, sporun da bunlardan biri olduğunu dile getiren Başbakan Özgürgün, sporun, gençlerin gelişimdeki olumlu yanlara işaret ederek, sporun dayanışma ve kaynaşmayı artıracağını, aidiyet duygusunu geliştireceğini ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacağını söyledi.

Spordaki gelişime önem verdiklerini, tesisleşmeyi ve altyapı yatırımlarını geliştireceklerini, dört bölgede futbolda gece maçları için statların ışıklandırılacağını anlatan Başbakan Özgürgün, Spor Koordinasyon Ofisi’nin kurulması ile spora kaynak aktarımın hızlanacağını belirtti.

o3-001.jpg

Başbakan Özgürgün’e,ziyarette, Akova Spor Kulübü’nün flaması ile isminin yazılı olduğu 4 numaralı forma takdim edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA