29 Mart 2024
  • Lefkoşa13°C
  • Mağusa17°C
  • Girne16°C
  • Güzelyurt14°C
  • İskele17°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

OYA AYDOĞAN'DAN KRİTİK HABERLER VAR...

Nuri Alço'da orada...

Oya Aydoğan'dan kritik haberler var...

10 Mayıs 2016 Salı 13:35

48 Saat daha uyutulacak...

Aort damarının yırtılması sonucu ameliyata alınan ve yoğun bakımda tedavi gören Oya Aydoğan’ın 48 saat daha uyandırılmayacağı ve şimdilik ikinci ameliyat düşünülmediği açıklanmıştı. Şimdi ise hastaneden ‘Aydoğan'ın sağlık durumu halen ciddiyetini korumaya devam etmektedir’ haberi geldi.

Bugün ise ‘Söylemezsem Olmaz’ programına katılan ve Aydoğan’ın yakın arkadaşı olan Nuri Alço, Aydoğan’ın son durumu hakkında bilgiler verdi. Alço, durdurulan kanamanın, dün akşam üzeri tekrar az az başladığını söyledi.  Doktorların kendisine Aydoğan’ın şah damarının da tıkalı olduğunu ve açtıklarını söylediklerini iletti. Ayrıca Alço; “Bugünü geçersek Allah O’nu bizlere bağışlayacak” dedi.

GURUR ANNESİYLE KONUŞTU

Alço, Aydoğan’ın oğlu Gurur’un dün sabah annesini gördüğünü, daha sonra doktorların Gurur’a sakinleştirici verdiğini anlattı. Aydoğan’ın yurtdışından dün gelen ağabeyinin de yoğun bakım odasına alındığını söyledi. “Kanama devam ediyor. Onu boşaltmaya çalışıyorlar. Bu nedenle uyutuluyor” diyen Alço’nun üzgünlüğü yüzünden okunuyordu.

ZAYIFLAMA HAPINDAN MI HASTALANDI?

Zayıflama hapından hastalandı iddiaları da gündeme getirdi. Sunucular ve Nuri Alço, Aydoğan’ın kendisiyle çok barışık olduğunu, spor da yapmadığını açıklayarak, ‘zayıflama hapı’ iddialarını yalanladılar.

HASTANEDEN SON AÇIKLAMA

Oya Aydoğan’ın tedavi gördüğü hastane, ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Oya Aydoğan'ın sağlık durumu halen ciddiyetini korumaya devam etmektedir.” denildi.
Liv Hospital’den Aydoğan hakkında yapılan açıklama şöyle: “Ünlü oyuncu Oya Aydoğan'ın sağlık durumu halen ciddiyetini korumaya devam etmektedir. Uyutulmaya devam edilen hastamızın takip parametreleri, önceki günlere oranla daha iyi değerlere doğru gitmektedir. Yoğun bakımda hekimlerimiz tarafından gerekli tedavilerin uygulanmasına 7/24 devam edilmektedir.”

Etiketler: , ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA