28 Mart 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele20°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

OY TELAŞI!

Oy telaşı!

18 Haziran 2014 Çarşamba 19:45

  • Büyükkonuk Belediye Başkanı Sezai Sezen’in, TC Elçilik mensupları ile birlikte kapı kapı gezip oy istemesinden sonra; şimdi de anayolu bırakıp oy istediği bazı köylülerin kapılarının önüne kadar asfalt döktüğü kaydedildi.

Yerel Yönetimler seçimlerinde geriye sayım başlarken adaylar, nereden ve nasıl oy alacaklarının hesaplarına girişti.

TC Elçilik mensupları ile birlikte kapı kapı gezip oy istemesiyle gündeme gelen Büyükkonuk Belediye Başkanı Sezai Sezen, son zamanlarda bir başka hamlesiyle yeniden ön plana çıktı.

“Anayolları bıraktı, kapı önüne kadar asfalt döktü”

Büyükkonuk Belediye Başkanı Sezai Sezen’in Büyükkonuk’a bağlı Tuzluca köyündeki anayolun çukurlarla dolu olmasına karşın, bu yolları onarmak yerine oylarını “garanti” olarak gördüğü bazı köylülerin kapılarının önüne kadar asfalt döktüğü gözlemlendi. Anayolları bırakıp kendisine oy verecek yandaşların kapısının önüne kadar asfalt döken Sezen’e vatandaşların büyük tepki gösterdiği gözlemlendi.

“Parkın etrafındaki yol dökülüyor”

Halkın dinlenmesi ve rahat nefes alması için yapılan parkın yanındaki yolun çukurlarla dere yatağını andırdığını söyleyen Büyükkonuk sakini vatandaşlar, “Belediye Başkanı bunu görmezden gelirken ne hikmetse bazı köylünün kapısına kadar asfalt dökerek şirin gözükmeye çalışıyor” diye konuştu.

“Tesisler geri alınsın”

Büyükkonuklu vatandaşlar, belediyeye ait tesislerin geri alınmasını istedi ve “Belediye Başkanlığında geçirdiği süre içerisinde Büyükkonuk ile ona bağlı köylere yeterince destek vermeyen, TC yardımı ile sırf Belediyeye gelir getirsin diye yapılan tesisleri çerez parasına kiralayan başkan, kaybedeceğini anlayınca akıl almaz işlere kalkıştı. Köylü gerçeği gördü ve başkandan desteğini çekti. Bizim yeni seçilecek başkandan isteğimiz belediyeye ait tesisleri ne pahasına olursa olsun geri almasıdır” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA