26 Nisan 2024
  • Lefkoşa26°C
  • Mağusa24°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele24°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara24°C

OTOBÜSTE CİNSEL TACİZ VAKASININ FAİLİ MUAVİN, ‘BİR AN CAHİLLİK’LE YAPMIŞ

Metro Turizm’e ait şehirlerarası yolcu otobüsündeki cinsel taciz vakasının faili G.G., “Bir anlık cahillikle yaptım” dedi.

Otobüste cinsel taciz vakasının faili muavin, ‘bir an cahillik’le yapmış

28 Mayıs 2016 Cumartesi 15:11

 

Muğla-İstanbul arasında sefer yapan Metro Turizm’e ait yolcu otobüsünde görevli muavinin araçta uyuyan bir yolcuya bakarak mastürbasyon yapıp spermlerin bir kısmını yolcunun yüzüne sıçrattığı ortaya çıkmıştı. G.G. önce inkar ettiği suçunu daha sonra itiraf etmiş, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmış, ancak savcının itirazı üzerine dün tutuklanarak Kocaeli T Tipi Cezaevi’ne konmuştu.

Hedef almamış

DHA’nın haberine göre G.G. ifadesinde mağdur yolcuyu hedef alarak mastürbasyon yapmadığını belirterek, “Bir anlık cahillikle yaptım”dedi. G.G. koridor boşluğunda mastürbasyon yaparken spermlerim yolcunun üzerine ve yüzüne geldiğini, ancak C.D.’nin cinsel organını görmediğini söyledi.

Metro Turizm’in avukatı da adliyeye giderek G.G. hakkında şikayetçi olup cezalandırılmasını istedi.

Şirket yetkilileri tacizi doğrulamış, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk her türlü inceleme tamamlandıktan sonra muavin hakkında hukuki işlem başlatacaklarını aktarmıştı.

Metro Turizm’in sahibi ise olayı ‘paralele bağlamıştı’: “Paralelci pislikler vatan haini olduğunuzu biliyoruz hizmetin selameti için mi metro ile uğraşıyorsunuz, vallahi sizden her şey beklenir.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA