24 Nisan 2024
  • Lefkoşa34°C
  • Mağusa34°C
  • Girne29°C
  • Güzelyurt34°C
  • İskele34°C
  • İstanbul25°C
  • Ankara29°C

OSHAN, “GURURLUYUZ”

KTFF Karmasına en çok futbolcuyu veren takım Doğan Türk Birliği oldu

Oshan, “Gururluyuz”

03 Ocak 2015 Cumartesi 12:51

KTFF Karmasına en çok futbolcuyu veren takım Doğan Türk Birliği oldu
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Teknik Direktörü Bülent Aytaç’ın açıkladığı karmada dört sporcusu bulunan Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, “Demek ki, iyi yoldayız. Karmada görev alan futbolcularımı kutlarım. Onlarla gurur duyuyorum” dedi

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Teknik Direktörü Bülent Aytaç, 16 Ocak tarihinde Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) Karması ile dostluk karşılaşması yapacak olan KTFF Karması’nı açıkladı. 20 kişilik kadroya dört sporcu veren Doğan Türk Birliği (DTB), KTFF Karması’na en çok futbolcu veren kulüp oldu.

Yenicami Ağdelen Kulübü, Küçük Kaymaklı Spor Kulübü ve Lefke Türk Spor Kulübü’nden üçer sporcunun çağrıldığı KTFF Karmasında; Yeni Boğaziçi’nden iki, Bostancı Bağcıl; Cihangir; Mağusa Türk Gücü; Gençlerbirliği ve Mormenekşe’den birer sporcu yer alacak.

Oshan Gururlu

KTFF Teknik Direktörü Bülent Aytaç’ın açıkladığı karmada dört sporcusu bulunan Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, “Demek ki, iyi yoldayız. Genç ve kaliteli bir kadromuz vardır ki, KTFF Karması’na en çok futbolcu veren takım olduk” dedi

Futbolcularının KTFF Karmasında görev alacak olmalarını “Olumlu” olarak nitelendiren Oshan, “Futbolcularımızın moral ve motivasyonları artacak. Karmada verecekleri mücadele ile kendilerini daha da geliştirme olanağından yararlanacaklar. Karmada görev alan futbolcularımı kutlarım. Onlarla gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA