28 Mart 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele20°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

ORAN : MUTLU MESARYA MUTLU BELDE İÇİN ÇALIŞIYORUM

Oran : Mutlu Mesarya Mutlu Belde için çalışıyorum

29 Mayıs 2014 Perşembe 13:22

Geçitkale’nin UBP Belediye Başkan adayı Olsan Oran, Detay’a ziyaret gerçekleştirdi. Oran, ziyarette görüştüğü Detay Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Taner Ulutaş’a projelerini anlatma fırsatı buldu. “Mutlu Mesarya Mutlu Belde” sloganı ile yola çıktığını kaydeden Oran, Geçitkale ve bölge köylerini, hak ettikleri yere ulaştıracağını ve bu doğrultuda çalışmalarına hız verdiğini ifade etti.

Kültürel faaliyetlerden çevre düzenlemelerine, istihdam olanaklarından, yaşlılar ile ilgili projelere, bölgede ikamet eden gençlerin bölgeye kazandırılmasından imar için projelere, sürdürülebilir birçok çalışma yaptığını belirten Oran, Seçim Propaganda döneminin resmen başlaması ile birlikte yapmayı hedeflediği çalışmaları da duyuracağını açıkladı. Gerek Geçitkale, gerekse bölge köylerinin kendisini gayet iyi bildiğini söyleyen Oran, Günay Spor Kulübü’nün kendi başkanlığı döneminde birçok başarıya da imza attığının da altını çizdi.

Oran, geçen dönem Geçitkale Belediye Meclisi’nde görev aldığını, belediyecilik alanda da ciddi bir deneyime sahip olduğunu ifade ederken, oy verirken vatandaşların bu güne kadar yürüttüğü başarılı çalışmaları gözlemleyerek, kendisine oy vereceklerini kaydetti. İş dünyasında, bir iş insanı olarak yıllardır çok ciddi projelere imzasını attığını vurgulayan Oran, belediyeciliğin iş tecrübeleri ile de doğrudan bağlantılı olduğunu,  Geçitkale bölgesinin yeni dönemde daha güçlü bir şekilde anılacağına inandığını söyledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA