26 Nisan 2024
  • Lefkoşa22°C
  • Mağusa21°C
  • Girne21°C
  • Güzelyurt21°C
  • İskele21°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara20°C

ÖPÜCÜK PAHALIYA PATLADI

Öpücük pahalıya patladı

30 Ağustos 2014 Cumartesi 13:19

(Kamalı Haber)- girdiği mağazadaki kadından “öpücük isteyen’ genç adam, cinsel taciz suçlamasıyla tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı ve teminata bağlandı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak yeminli şahadet veren Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şubede görevli polis memuru Kamil Perçiner olayla ilgili bulguları aktardı. Perçiner, zanlının 28 Ağustos tarihinde Lefkoşa’da faaliyet gösteren D.P isimli parfüm satış mağazasına giderek görevli kadın personele hitaben “Bir öpücük alayım, bir öpücük versene” diyerek Cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile tutuklandığını belirtti. Kamil Perçiner, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirtti.  Zanlı, aleyhinde başlatmış oldukları tahkikatın tamamlandığını belirten Kamil Perçiner, zanlının 21 yaşında olduğunu TC vatandaşı olduğunu söyledi. Perçiner zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Polis şahadetinden sonra söz alan zanlı pişman olduğunu söyleyerek mahkemeden yapmış olduğu suçtan dolayı özür diledi.

Yargıç Hale Ahmet Raşit zanlının ilerde görüşülecek davalarında hazır olması için yurtdışına çıkışının yasaklanmasına, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispati vücut etmesine ve KKTC vatandaşı muteber 1 kefilin 40 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile yargılanıncaya kadar serbest kalmasına emir verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA