29 Mart 2024
  • Lefkoşa27°C
  • Mağusa26°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt27°C
  • İskele26°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

ON MİLYONUNCU BMW 3 SERİSİ SEDAN MÜNİH'TE YER ALAN BMW WELT'TE TESLİM EDİLDİ

On milyonuncu BMW 3 Serisi Sedan Münih'te yer alan BMW Welt'te teslim edildi

26 Ekim 2015 Pazartesi 14:01

On milyonuncu BMW 3 Serisi Sedan, Eichstätt'ta yer alan bir sürücü kursuna doğru yola çıktı. Eylül ayında, BMW Group'un Münih'teki fabrikasında üretim hattından çıkan Imperial Mavi renginde BMW 320d, BMW 3 Serisi'nin başarı hikayesinde bir dönüm noktası oldu. Yeni sahibi, BMW Welt'te otomobilini teslim almaktan oldukça memnundu.

Simge haline gelen model, Eichstätt'a gidiyor

2007 yılından bu yana BMW Welt, yeni otomobil satın alma sürecinin sonunda mükemmel bir müşteri deneyimi sunuyor. Bu sebeple on milyonuncu BMW 3 Serisi Sedan da yeni sahibi Xaver Bittl’e BMW Welt’te teslim edildi. Bu sefer her zamankinden farklı olarak, teslimat sırasında otomobilin yapım aşamasında katkı sağlayan fabrika işçileri de müşteriyi ve ailesini kutlamak için ve bu otomobilin on milyonuncu BMW 320d olduğunu müşteriye göstermek üzere ellerinde büyük sayılar tutarak hazır bulundu. Yıllardır BMW müşterisi olan ve Eichstätt'ta bir sürücü okulunun sahibi olan Xaver Bittl için BMW Welt'teki bu tören unutulmaz bir deneyim oldu.

BMW Group Münih fabrikasının Başkanı Hermann Bohrer ve BMW Welt Münih'in Başkanı Helmut Käs şanslı müşteriyi kameralar eşliğinde tebrik etti. Helmut Käs konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Teslimat süreci, müşterilerimiz için eşsiz bir deneyim. Bunu bugün de açıkça gördük. On milyonuncu BMW 3 Serisi Sedan'ın teslimatı şirketimiz için de özel bir olaydı. Böyle ayrıcalıklı bir etkinlik için ideal ortamı sağlamış olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz."

Büyük bir başarı örneği oluşturan BMW 3 Serisi

BMW 3 Serisi, 130'dan fazla ülkede yaklaşık 14 milyon otomobil satışı ile BMW Group'un en başarılı otomobilleri arasında yer alıyor. Başarı hikayesi, BMW 3 Serisi'nin 1975 yılında IAA Otomobil Fuarı'nda sportif orta sınıf otomobiller ürün yelpazesinin başlangıcı olarak tanıtılması ile başladı. Bu tarih itibariyle bu uluslararası çok satan otomobil modeli, sportiflik, verimlilik, konfor, bağlantı ve tasarım açısından otomobil sektörünün öncüsü ünvanını elde etti. Burada, üretimin (altı neslin her biri Münih'te yer alan BMW Group tesisinde üretildi) yanı sıra otomobil teslimatı açısından da Münih tesisi oldukça kilit bir öneme sahip.

BMW Welt'te Teslimat

Otomobil teslimatları, BMW Welt'in merkezi işlevleri arasında yer alıyor. BMW Welt'in mimarisi, yeni otomobille gerçekleştirilen ilk temasın unutulmaz bir deneyim olmasını sağlamaya yönelik tasarlanmıştır. Teslimat sürecinin en önemli anı, müşterinin yeni otomobili ile Premiere rampasından Münih sokaklarına çıktığı andır. Ekibin bir üyesinin katılımını da içeren kişiye özel hazırlanan program ve yeni otomobilin mükemmel bir şekilde teslim edilmesi, hayallerini gerçekleştirmek üzere dünyanın dört bir köşesinden buraya gelen müşterileri cezbeder. Sergi alanının üstündeki Premiere sahnesinde hergün 80 ila 120, hatta bazen 160 teslimat gerçekleşir. BMW Welt'in 2007 yılındaki açılışından bu yana, yaklaşık 150.000 müşteri yeni BMW’lerini Premiere sahnesinden teslim almıştır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA