14 Temmuz 2025
  • Lefkoşa35°C
  • Mağusa36°C
  • Girne32°C
  • Güzelyurt34°C
  • İskele36°C
  • İstanbul30°C
  • Ankara33°C

OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI GÜNEYİ DE ETKİLEDİ

Limasol’a bağlı Yermoseya’da, Asprokremos ve Yermoseya barajlarının taşması nedeniyle yaşanan su taşkınlarının, Yermoseya Belediyesi’ni geçtiğimiz hafta ve hafta sonuna kadar alarmda kalmasına neden olduğu belirtildi.

Olumsuz hava şartları güneyi de etkiledi

14 Ocak 2020 Salı 12:35

Haravgi gazetesi, Asprokremos barajının taşmasının ardından Yermoseya barajının da taşması nedeniyle bölgede geçtiğimiz hafta su taşkınlarının meydana geldiğini anımsattı. 
Gazete Yermoseya Belediye ekiplerinin, yapılan uyarılara rağmen vatandaşların su birikintilerinin içerisine girmeye çalışmasına bağlı olarak arabaların sularda kalması ve araç içerisindeki kişilerin ise mahsur kalması nedeniyle, sürekli alarmda olduğunu yazdı.
Habere göre Yermoseya Belediye Başkanı Kiriakos Ksidias, zararın tespit edilmesi amacıyla bölgede incelemelerde bulundu.
KAR VE ŞİDDETLİ RÜZGAR 
Öte yandan Fileleftheros gazetesi, hava koşullarında yaşanacak değişikliklere yer verdi.
Gazete, Trodos bölgesine bu akşam kar yağışının, perşembe gününden itibaren ise , şiddetli rüzgarların beklendiğini de yazdı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA

Yükleniyor...