29 Mart 2024
  • Lefkoşa13°C
  • Mağusa16°C
  • Girne15°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele16°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

NEAR EAST BANK’TAN “MEME KANSERİ” DUYARLIĞI

Near East Bank Ekim ayının ‘ Meme Kanseri için Farkındalık Ayı’ ilan edilmesini dikkate alarak banka içinde çeşitli etkinlikler düzenledi.

Near East Bank’tan “Meme Kanseri” duyarlığı

27 Ekim 2016 Perşembe 14:55

Toplumsal Sosyal Sorumluluğa proje bazında örnek girişimlerle destek vermeyi sürdüren Near East Bank Ekim ayının ‘ Meme Kanseri için Farkındalık Ayı’ ilan edilmesini dikkate alarak banka içinde çeşitli etkinlikler düzenledi.

Düzenlenen etkinliklerden elde edilen toplamda 6 bin 124 liralık gelir dün Kanser Hastalarına Yardım Derneği (KHYD) ziyaret edilerek  dernek başkanı Raziye Kocaismail’e takdim edildi.

Near East Bank Pazarlama Birim Müdür Yardımcısı Timuçin Samancıoğlu, Dereboyu Şube Müdürü Mustafa Akpolat ve  Halkla İlişkiler sorumlusu Hayriye Dolmacı’dan oluşan bir heyet Girne Üniversitesi Vakıf Müdürü Mutlu Soykurt eşliğinde derneği ziyaret ederek bağış miktarı iletilirken yapılan görüşmede derneğin faaliyetleri ve gereksinimleri ile ilgili bilgiler de alındı.

KHYD Başakanı Raziye Kocaismail, ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada, Near East Bank’ın yıllardır birçok gereksinimlerine destek verdiğini anımsatarak banka üst yönetimi ve çalışanlarına içtenlikle teşekkür etti. Yapılan bağış miktarı ile 12 kanser hastasının kemoterapi ihtiyacının giderileceğini bildiren Kocaismail, “ bu bağışlar bizler kadar hastalıkla mücadele eden hastalar ve aileleri için de büyük motivasyon kaynağı oluyor” şeklinde sözlerini tamamladı.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA