26 Nisan 2024
  • Lefkoşa22°C
  • Mağusa21°C
  • Girne21°C
  • Güzelyurt21°C
  • İskele21°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara20°C

NEAR EAST BANK’TAN GÖRME ENGELLİLER ÖZEL EĞİTİM OKULU’NA BAĞIŞ

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Rauf Raif Denktaş Görme Engelliler Özel Eğitim Okulu’nun hafta içinde Near East Bank’tan gelen özel konukları vardı...

Near East Bank’tan Görme Engelliler Özel Eğitim Okulu’na bağış

29 Mayıs 2016 Pazar 12:06

Near East Bank tarafından sürdürülen toplumsal sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Rauf Raif Denktaş Görme Engelliler Özel Eğitim Okulu yararına değerli müzik öğretmeni Yıldan Birand ve öğrencileriyle birlikte 8 Nisan’da Bellapais Manastırı’nda düzenlediği  “6. Parlayan Yıldızlar Klasik Müzik ve Piyano Konseri”nin bilet satışından elde edilen gelirin bir miktarı ile  okula bağış yapıldı. Bağış takdimi içinRauf Raif Denktaş Görme Engelliler Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret eden proje koordinatörü Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu Soykurt, Near East Bank Bankacılık Segment YönetimiÜrün Geliştirme ve Pazarlama Birimi Kıdemli Müdür Yardımcısı Timuçin Samancıoğlu  gerçekleşen etkinlikte toplumsal sosyal sorumluluk anlayışına özel önem vermeyi sürdüreceklerini belirterek yardım çekini Okul Müdürü Ülkü Şah’a sundu.

Deneyimli müzik öğretmeni Yıldan Birand’ın yetiştirdiği öğrenciler, Tülay Özler, Zehra Türkseven, Metin Avunduk,Lara Yüksel, Tan Yüksel, Cafer Kutup, Yılmaz Ademoğulları, Hüseyin Ademoğlulları, Nisan Kayalı, Mısra Halitoğlu, Tanem Özler,DerinSoykurt, İlsu Atmaca, Selin Mehrübeoğlu, Sevim Akansel, Salih Kutup, Yiğit Özbey, Can Baykal, ve dansıyla Doğa Uluçlar’ın katılımcılara üstün yetenekleriyle güzel bir gece yaşattıkları konser biletlerinden elde edilen gelirin bir kısmı da Near East Bank’ta öğrenciler adına bir önceki etkinlik dolayısıyla açılmış olan “Gülücük Hesaplara” yatırılacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA