29 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele26°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

NEAR EAST BANK’IN EFT HİZMETİNE İLGİ GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR

Near East Bank’ın EFT Hizmetine ilgi gün geçtikçe artıyor

11 Ağustos 2014 Pazartesi 12:04

Near East Bank’ın EFT Hizmetine ilgi gün geçtikçe artıyor

Teknoloji bankacılığı alt yapısına 2013 de 3 milyon lirayı aşan yatırımlar yapan Near East Bank, 2014 yılını da “İnnovatif Bankacılık Yılı” ilan ederek bu alandaki öncü ve yenilikçi yapısını ileri noktalara taşıdı. Lefkoşa’da Girne’de özel tasarımlı, çağdaş mimariye örnek teşkil eden konsept şubeler hizmete sokan banka, müşterilerine zamanı daha da değerli kılacak internet bankacılığında ilk on-line EFT (elektronik fon transferi) sunan ulusal banka olma gururunu taşıyor. Küresel kuruluşların kullandığı özel güvenlik sistemlerinin şemsiyesi altına alınan EFT sistemi ile banka müşterileri bilgilerini doğru girerek anında hesaptan hesaba, bankadan bankaya en hızlı ve güvenilir şekilde para transferi yapabiliyor. Müşteri memnuniyetinden asla taviz vermeden yoluna devam eden Near East Bank, artan talepleri de dikkate alarak teknoloji bankacılığını sadece şubelere değil evlere, işyerlerine özetle internet bağlantısı olan her yere taşıyor.

Near East Bank, Hazine ve Ödeme Operasyonları Yöneticisi Cemre Ziyaoğlu, güvenli sms şifre girişi ile İnternet Bankacılığı yoluyla EFT kullanımının daha kolay, daha zahmetsiz ve çok daha güvenli  yapılmasına olanak sağladıklarını söyledi. Near East Bank’ın uzman teknik kadrosu ile hizmete her aşamada destek sağladığını belirten Ziyaoğlu şu bilgileri aktardı:

“ EFT işlemini Near East Bank şubelerinden de gerçekleştirebilirsiniz ancak Internet Şubesi üzerinden yapacağınız işlemler daha kolay ve zahmetsiz. Bu aşamada 2 unsur bulunmaktadır: Alıcı Adı ve IBAN numarasıdır. Bu bilgileri girdiğiniz andan itibaren paranız işleme alınıyor ve banka tarafından otomatik onay süreci başlıyor. İlk olarak yatırdığınız miktar ve hesabınızın yeterliliği kontrol ediliyor eğer herhangi bir sorun yoksa onay veriliyor. Tüm bu işlemler 1dk gibi hızlı bir sürede online olarak gerçekleşiyor. Resmi tatiller dışında hafta içi her gün 8.00-16:00 saatleri arasında işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Eğer ertesi gün vakit bulamayacağınıza inanıyorsanız, Near East Bank İnternet sitesine bir gece önceden işlemi tanımlayıp EFT işleminizin bir sonraki gün gerçekleşmesini sağlayabilme olanağına da sahip olabiliyorsunuz.” (Lha)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA