23 Nisan 2024
  • Lefkoşa31°C
  • Mağusa28°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt30°C
  • İskele28°C
  • İstanbul22°C
  • Ankara26°C

NEAR EAST BANK’IN 15. ERÜLKÜ ŞUBESİ AÇILIYOR!

Açılışı Başbakan Özgürgün gerçekleştirecek...

Near East Bank’ın 15. Erülkü Şubesi açılıyor!

31 Temmuz 2016 Pazar 13:11

Near East Bank’ın 15. Şubesi olan Erülkü Süpermarket şubesinin açılışı 1 Ağustos 2016 tarihinde Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün tarafından gerçekleştiriliyor. Protokolden ve halktan yoğun katılımı ile gerçekleştirilecek açılış saat 19.30’da başlayacak. Şube sayısı ile hizmet ağını sürekli geliştiren Near East Bank, istikrarlı büyümesini devam ettirerek ülkemizin her noktasına sunduğu kaliteli hizmeti götürmeye devam ediyor.

 

 

Meserya bölgesinde bulunan kirli sanayi bölgesi, büyük ticari işletmeler, Haspolat Sanayi bölgesi, bölgede bulunan yerleşim alanlarında yaşayan vatandaşlarımızla, sanayicilerimize çağdaş bankacılık hizmeti götürebilmek, sanayiciyi desteklemek adına yatırım ve işletme kredileri vermek,  havale, mevduat, teminat mektubu, akreditif gibi diğer bankacılık hizmetlerini gelişen Meserya bölgesinde verebilmek amacı ile Yakın Doğu Bank Erülkü Süpermarket şubesi bölgenin kalkınmasına destek vermek amacı ile açılıyor.

 

 

Selami Kaçamak: “Yakın Doğu Bank ürettiği değerler ile ülkemizin  köklü ve sağlam bir bankasıdır”.

 

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yakın Doğu Bank Genel Müdürü Selami Kaçamak yaptığı açıklamada, Meserya gibi gelişen bir bölgede Yakın Doğu Bank’ın 15. şubesini açıyor olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kaçamak bölgenin gelişimine destek sağlamak amacı ile bölgeye çağdaş bankacılık hizmetlerini götüreceklerini ifade ederek, “Yakın Doğu Bank ürettiği değerler ile ülkemizin  köklü ve sağlam bir bankasıdır. 218 çalışanı ile en çağdaş bankacılık hizmetlerini ülkemizde veriyoruz. Yakın Doğu Bank olarak istikrarlı büyümemizi devam ettiryoruz. Güvenle büyüme ilkesini her zaman ön planda tutan Yakın Doğu Bank,  ülkemizdeki bankacılık sektörünün daha da ileriye taşınmasında öncü bir rol oynamaktadır” dedi. Kaçamak “15. şubemizin açlışında tüm bölge halkımızı yanımızda görmekten mutluluk duyacağız. Açılacak olan şubemizin bölge sanayicisine ve halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

Üstün teknolojik altyapı

 

 

Son yıllarda sürekli olarak yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren Near East Bank, ulaştığı tüm yerleşim yerlerinde müşterilerine en iyi ve hızlı bankacılığı vermeye devam ediyor. 1996 yılında kurulan Near East bank, genç ve dinamik uzman personeli ve bilgisayar uygulama sistemleri ile bir bankadan beklenen tüm hizmetleri sunmakta, konularında uzman kadrolardan oluşan bireysel,ticari ve özel bankacılık segment yönetimleri ile memurun, esnafın, şirketlerin ve kurumların tüm ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

 

 

Her geçen gün istihdam ağını büyüterek 218 personel sayısına ulaşan Near East Bank, eğitim kurumları ile yapmış olduğu anlaşmaları ile hem çalışanına profesyonel bankacılık eğitimi vermekte hem de personelinin gelecek kariyerlerine önemli destek sağlamaktadır. Çok deneyimli ve alanlarında uzman  üst düzey kadrolara sahip olan Near East Bank, genç kadrolarını tecrübeli bankacılar ile harmanlayıp en üst deneyim ve uzmanlığa sahip kadrolar yaratmıştır.

 

 

Bankacılık sistemlerinde dünyanın en önde gelen Exadata çözümü olan Oracle ExaData versiyon 2 e-bankacılık uygulamalarını kullanmaya başlayan Near East Bank müşteri hizmet ve güvenliğini bir yukarıya taşımıştır. Bankacılık yazılım ve uygulamalarına büyük önem veren Near East Bank, ülkemizde bir ilke imza atarak kendi bünyesinde bankacılık yazılımları geliştirme ve tasarlama birimini kurmuştur. Yazılım ve tasarlama biriminin ardından da, teknoloji alanında atılım gerçekleştirerek Near East Teknoloji Şirketi’ni faaliyete geçiren Near East Bank,  teknolojik altyapı ve uygularını da en üst seviyeye çıkarma hedefindedir. Near East Teknoloji Şirketi’nin temel amacı sadece Near East Bank’ın iç yazılım ihtiyaçlarını karşılamak değil, ülkemizde bulunan diğer şirketlere de yazılım desteği sunmaktır.

 

 

Veri güveliğine büyük önem veren Near East Bank, çoklu yedekleme yöntemi  ile müşteri bilgilerini koruma altına almıştır. Bu çerçevede, Dünaynın en yaygın süreç yönetim sağlayıcısı IBM ile gerçekleştirdiği işbirliği ile müşteri süreç sistemin profesyonelleşmesini sağlayarak dev bir adım atmıştır.

 

 

Müşteri Odaklı Hizmet

 

 

Müşteri odaklı hizmet anlayışının öncü kurumlarından olan Near East Bank, müşterilerine yönelik hizmet ağını da geliştirmektedir. Müşterilerinin zamanlarını Bankalarda harcamak yerine hizmeti müşterilerinin ayağına götürmek için ticari ve bireysel kurye hizmetlerini uygulamaya sokan Near East Bank, oluşturduğu kurye ağı merkezi ile de müşterilerinin bulunduğu noktalara mobil hizmetler sunmaya başlamıştır.

 

 

Near East Bank bankacılık hizmetleri yanında son yıllarda sosyal sorumluluk projelerine de büyük destekler vererek, son bir yıl içinde 10’dan fazla etkinliğe sponsor olmuştur.

 

 

Büyük Projelere Finansman Desteği

 

 

Ülkemizde faaliyet gösteren yatırım ve taahhüt şirketlerine yatırım finansmanı sağlayan Near East Bank, yatırımcıların finans çözüm merkezi haline dönmüştür. Sadece, 2015-2016 yılları arasında 20’nin üzerinde büyük projenin inşaat finansmanına çözümler üreten Near East Bank, sağladığı 50 milyon TL kaynak desteği ile bitirilemez denen birçok projenin zamanında tamamlanmasına neden olmuştur.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA