19 Nisan 2024
  • Lefkoşa24°C
  • Mağusa25°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele25°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara24°C

MÜŞTERİ, ‘SİPARİŞİMLE ŞİŞE İÇİNDE İDRAR YOLLANDI’ DİYE TWEET ATTI; ŞİRKET ÖZÜR DİLEDİ

Merkezi Almanya’daki bir şirket, dün, ‘Coca-Cola şişesi içinde idrar yollanan’, Britanya’daki müşterisinden özür diledi.

Müşteri, ‘Siparişimle şişe içinde idrar yollandı’ diye tweet attı; şirket özür diledi

23 Şubat 2021 Salı 22:19

Bir yemek için gerekli malzemeleri hazırlamak ve bunları müşterilere teslim eden HelloFresh’in, müşterisinin adresine yollanan pakette plastik şişenin içinde idrar olduğu belirtildi.

Kargonun yollandığı Oliver McManus, olanları Twitter’dan paylaştı: “Merhaba HelloFreshBritanya. Neden birinin idrarını siparişimin parçası olarak aldığımı öğrenmek istiyorum.”

Şişenin bir de fotoğrafını paylaşan McManus, bazı kullanıcılar, “Elma suyu da olabilir” görüşünü savununca,“Şüphe duyuyorsanız koklayıp emin olmanız için şirket merkezine yollayabilirim” yazdı.

McManus, paket ona ulaştığında ‘yarı açık olduğunu’ belirterek kuryenin şişeyi koymuş olabileceği ihtimalinden de bahsetti ve, “En son isteyeceğim şey birinin bu nedenle işini kaybetmesi olur” ifadelerini kullandı.

Şirket, McManus’a yanıt vererek, “Bu durum karşısında ne kadar üzgün olduğumuzu ifade etmek, özür dilemek için kelime bulamıyoruz” mesajını paylaştı. Daha sonra da Britanya’daki medya kuruluşlarına özür içeren bir ilan verdi.

Kurye şirketiyle konuyu incelediklerini belirten HelloFresh yönetimi, “Bay McManus’a bir jest yapmak isteriz. Böyle bir şeyin tekrarlanmaması için de elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA