29 Mart 2024
  • Lefkoşa13°C
  • Mağusa16°C
  • Girne15°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele16°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

MUSTAFA KOÇ'TAN SON DAKİKA HABERİ ÖLDÜ

Mustafa Koç kalp krizi geçirmişti gelen son dakika haberlerine göre Mustafa Koç öldü. Amerikan Hastanesi'ne sevk edilen Mustafa Koç hayatını kaybettiği duyuruldu.

Mustafa Koç'tan son dakika haberi öldü

21 Ocak 2016 Perşembe 19:23

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı ünlü işadamı Mustafa Koç yaşamını yitirdi. Evinde spor yaparken kalp krizi geçiren Mustafa Koç ilk müdahalenin ardından Amerikan Hastanesi'ne sevk edilmişti. Koç'u yaşama döndürmek için 4 saat çabalayan doktorlar saat 11.30'da ölümünü ilan ettiler. Mustafa Koç 56 yaşındaydı.

Mustafa Koç'un ölüm haberini ilk duyuran Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy oldu. Hemen ardından da Amerikan Hastanesi'nde doktorlar canlı yayınla kameralar karşısına çıkıp acı haberi verdiler.

AMERİKAN HASTANESİ MUSTAFA KOÇ'UN ÖLÜMÜNÜ DOĞRULADI

Mustafa Koç'un doktoru "Mustafa Koç, Beykoz Devlet Hastanesi ve Amerikan Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalalere karşın kurturalamadı. Hepimizin başı sağolsun" diyerek ölümü haber verdi.

Mustafa Koç'un doktorları kalp krizinin sabah saat 07.00 sularında meydana geldiğini söyledi. Doktorlar Mustafa Koç'un 11.30 civarında yaşamını yitirdiğini açıkladı. Mustafa Koç'un yeniden hayata döndürülmesi için 4 saat müdahalede bulunulduğu da doktorları tarafından açıklandı. Doktorlar 'Mustafa Koç'un herhangi bir rahatsızlığı var mıydı?' sorusunu cevaplamadılar. İşte Mustafa Koç'un ölüm haberinin verildiği o açıklama;

https://www.youtube.com/watch?v=Qmu9krDTlH0

MUSTAFA KOÇ'UN ÖLÜMÜ SONRASI KOÇ HOLDİNG'DEN AÇIKLAMA

Mustafa Koç’un ölüm haberinin ardından Koç Holding açıklama yaptı.

Açıklamaad, "Bu sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mustafa V. Koç'u tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağolsun" denildi.

MUSTAFA KOÇ CENAZE TÖRENİ NE ZAMAN?

Mustafa Koç'un 56 yaşında zamansız ölümü iş ve siyaset dünyasını yasa boğdu. Mustafa Koç'un cenazesi Teşvikiye Camiinden kalkacak. Cenaze töreni pazar günü yapılacak. Mustafa Koç Zincirlikuyu Mezarlığına defnedilecek.

ERDOĞAN'DAN RAHMİ KOÇ'A TAZİYE MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Koç'un ölümü sonrası Rahmi Koç'a başsağlığı diledi.

MUSTAFA KOÇ'A İLK MÜDAHALEYİ YAPAN HASTANENİN AÇIKLAMASI

Mustafa Koç ile ilgili Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Süleyman Erdoğdu tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denilmişti:

-Sayın Mustafa Koç sabah sporu esnasında fenalaşıp düşmesi üzerine spor hocası ve yakın koruması tarafından ilk yardım desteği almaya başlamış. Acil 112 ekibi çağrılmış. 15 dakika sonra Beykoz Devlet Hastanesi Aciline saat 08.10 da ulaştırılmıştır.

BİZE GELDİĞİNDE KOÇ...

Hasta ilk geldiğinde siyanoze, asistoli halinde idi, acilen entübe edilerek resistasyon başlandı. 1 saat sonra Amerikan Hastanesi'nden gelen kendi doktor ekibiyle birlikte, kalp akciğer pompasına bağlanarak saat 10.10 da hastanemizin acilinden ambulansla alınarak helikopterle Amerikan Hastanesi'ne sevki sağlandı.

MUSTAFA KOÇ KENDİ HASTANESİNE SEVKEDİLDİ

Beykoz devlet hastanesinde hayata döndürülen Mustafa Koç daha sonra Koç Vakfı'na ait olan Amerikan Hastanesi'ne sevkedilmişti.

Mustafa Koç'un sevki hava ambulansı ile yapılmıştı.

RAHMİ KOÇ VE OĞLU ALİ KOÇ HASTANEDE

Mustafa Koç'un kalp krizi geçirmesi Koç ailesini hastaneye döktü. Ali Koç ile baba Rahmi Koç hastaneden çıkarken hayli üzgün görüntülendiler.

Mustafa Koç'un kaldırıldığı Amerikan Hastanesi'ne çok sayıda ziyaretçi gitti.Koç ailesinin yakın aile dostları Sema Doğan ve kızı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Ümit Boyner'in de aralarında bulunduğu iş dünyasından bir çok isim, Mustafa Koç'un müşahade altında tutulduğu hastaneye geldi.

MUSTAFA KOÇ'A KALP KRİZİ GEÇİRTEN SEBEP

56 yaşında olan Mustafa Koç bir süre önce mide küçültme ameliyatı olmuştu. 2002’de ABD'de sağlık kontrolünden geçtiğinde kalbine giden 3 damarının tıkalı olduğu saptanmış ve ameliyat edilmişti.

1960 doğumlu olan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, İsviçre Lyceum Alpium Zuoz ve ABD'de George Washington Üniversitesini bitirdi. 2003'ten bu yana Koç Holding Yönetim Kurulu başkanlığı görevinde bulunuyor. Golf , binicilik, havacılık ve scuba ile ilgili alanlarda aktif sporcu olan Koç İngilizce ve Almanca biliyordu. Evli ve iki kız çocuk babası olan Mustafa Koç, Fenerbahçe Spor Klübü kongre üyesi.

mustafa-koc-ve-karisi-caroline-koc-kimdir-jpg

Mustafa Koç, Caroline Koç ile evli. Çiftin iki kız çocuğu var. Sıkı bir Fenerbahçeli olan Mustafa Koç, kardeşi Ali Koç gibi kulubün üyelerinden.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA