28 Mart 2024
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa20°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt20°C
  • İskele20°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C

MUHTEŞEM YILSONU GÖSTERİSİ

Muhteşem yılsonu gösterisi

09 Haziran 2014 Pazartesi 15:04

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) okullar grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji ve Amerikan Future Koleji öğrencileri  düzenledikleri yılsonu gösterisi ile 2013-2014 eğitim öğretim yılına veda etti.

Amerikan Future Kolejinde gerçekleştirilen yıl sonu gösterisinde öğrenciler hazırladıkları resim ve el işi çalışmalarını sergiledi. Öğrenci velileri tarafından büyük beyeni ile gezilen serginin ardından düzenlenen dans gösterisi büyük beğeni topladı. Ayrıca, ortaokul öğrencilerinin hazırladıkları “Nostaji” isimli gösteride izleyenlere eski günlerden esintiler yaşattı. Yıllsonu gösterisinde konuşma yapan Amerikan Future Koleji Müdürü Derviş Kansu, öncelikle yılsonu gösterisnde emeği geçen öğrencilere ve öğretmenlere teşekkürlerini sunarken, yoğun geçen bir yılın ardından öğrencilerin tatili hak ettiklerini ve başarılı bir yıl geçirdiklerini ifade etti.

Hünerler sergiledi

Amerikan Koleji Öğrencileri GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de GAÜ  Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı ve Okullar Grubu Başkanı Cemile Esenyel, GAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Türkay Akpınar, GAÜ Metevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal’ın eşi Sevim Erdal ve Okul yetkililerinin katılımı ile gerçekleşen yıl sonu gösterileri, müzik dinletileri ve piyesler düzenleyerek ailelerine unutulmaz anlar yaşattı.  Törende konuşma yapan Amerikan Koleji Müdürü Nagihan Diner, öğrencilerin büyük bir bölümünün çocukluktan itibaren Amerikan Koleji bünyesinde olduğunu belirtirken, lise döneminde de aynı şekilde devam edeceklerini söyledi. Öğrencilerin eğitim öğretim hayatlarına Amerikan Koleji ile birlikte çok şey katlıklarını, bununda gelecekteki hayatlarında olumlu etki bırakacağını vurguladı. Konuşmasının sonunda 8’inci sınıftan mezun olan öğrencileri tebrik eden Balkanlar, bugüne kadar öğrencilerin birçok başarıya imza attığnı, bundan sonrada atacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA