29 Mart 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele20°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara14°C

MOURİNHO'DAN İTİRAF! GUARDİOLA İLE...

Jose Mourinho ile Pep Guardiola arasındaki rekabet, La Liga'nın ardından Premier Lig'e taşındı.

Mourinho'dan itiraf! Guardiola ile...

01 Haziran 2016 Çarşamba 13:27

Manchester kenti gelecek sezon futbol tarihinin en başarılı teknik adamlarında 2'sini ağırlayacak. Jose Mourinho Manchester United'ın Pep Guardiola ise Manchester City'nin başarısı için mücadele edecek. Bu da Mourinho ile Guardiola arasındaki rekabetin La Liga'dan Premier Lig'e taşınması anlamına geliyor.

Real Madrid'i çalıştırdığı dönemde Barcelona'nın başındaki Guardiola ile sürekli ağız dalaşına giren Mourinho'nun İngiltere'de aynı şekilde davranmaya niyeti yok. Zira Mourinho, bu durumun rakiplerin işine yarayacağı görüşünde. Portekizli menajer; "İspanya'da ya ben ya da Pep şampiyon olacaktı. Böyle bir durumda rakip teknik adamla kişisel kavgaya girmek ligin kaderi üzerinde belirleyici olabilir. Ancak Premier Lig'de işler çok daha farklı. Ben, Pep ve Manchester City'ye Pep de Manchester United ve bana odaklanırsa ligi başka bir takım kazanır. Bu hataya düşmememiz gerekiyor" dedi.

Mourinho'ya, Ibrahimovic'in kendisi hakkında sarfettiği övgü dolu sözler de hatırlatıldı. Golcü oyuncuyu transfer edip etmeyecekleri konusunda net bir açıklama yapmayan Mourinho; "Eski dostlarım her zaman beni özler" demekle yetindi.

Mourinho, Manchester United'a ülkesi Portekiz'den herhangi bir oyuncu transfer etmeyi düşünmediğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA