20 Nisan 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa18°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele18°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara17°C

MESSİ ŞOKA UĞRADI! 'HIRSIZ SEN GİT PANAMA FORMASI GİY'

Dün vergi kaçakçılığı suçlamasıyla Katalonya Yüksek Adalet Divanı'na çıkan Lionel Messi'ye mahkeme dışında büyük bir tepki gösterildi.

Messi şoka uğradı! 'Hırsız sen git Panama forması giy'

03 Haziran 2016 Cuma 11:44

 

 

 

Lionel Messi'nin Katalonya Yüksek Adalet Divanı'ndaki mahkemesinin olaylı geçtiği ortaya çıktı. Babasıyla birlikte dün, vergi kaçırma suçlamasıyla yargılandığı davanın son duruşmasına çıkan Barcelonalı futbolcuya, mahkeme dışında toplananlar tepki gösterdi.

MESSİ'NİN VERGİ KAÇAKÇILIĞI SUÇU YÜZÜNDEN 22 AY HAPSİ İSTENİYORDU

Finans dünyasıyla ilgili gizli bilgilerin açıklandığı Panama Belgeleri'ne de adı karışan oyuncu ve babası Jorge Horacia Messi, 4.2 milyon euro vergi kaçakçılığı ile suçlanırken, haklarında 22 aylık hapis isteniyordu.

'OĞLUMUN BU OLAYLA BİR İLGİSİ YOK'

Yıldız futbolcu mahkemede yaptığı savunmada, "Ben topumu oynuyordum. Hiçbir şeyden haberim yoktu. Babama ve avukatlarıma güvendim" derken babası da sorumluluğun kendisinde olduğunu, oğlunun bir dahli bulunmadığını, birçok şeyden hiç haberi bile olmadığını dile getirdi.

KARAR GELECEK HAFTA VERİLECEK

Lionel Messi 15 dakikadan kısa süren savunmasında, babasının kendisinden sözleşmeleri ve imaj haklarına dair belgeleri imzalamasını istediğinde yanlış bir şeylerin olduğunu düşünmediğini ifade etti. Konuyla ilgili kararını gelecek hafta verileceği belirtildi. 

'HIRSIZ MESSİ SEN GİT PANAMA FORMASI GİY'

Mahkeme önünde toplananlar ise Barcelona'nın Arjantinli yıldızına tepki gösterdi. Kalabalık içerisinden 'Hırsız Messi' şeklinde bağrışların yükseldiği duyulurken, ayrıca "Sen git ve Panama forması giy" şeklinde iğneleyici ifadelerle tepki gösterenlerin de bulunduğu, bu durumun yıldız futbolcunun canını sıktığı kaydedildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA