23 Nisan 2024
  • Lefkoşa32°C
  • Mağusa31°C
  • Girne27°C
  • Güzelyurt32°C
  • İskele31°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara25°C

MENTEŞ GÜNDÜZ: BEN ETEK GİYMEM

Menteş Gündüz: Ben etek giymem

30 Nisan 2014 Çarşamba 12:46

Adı DP-UG’den ayrılmayı planlayan milletvekilleri arasında geçen Menteş Gündüz, Detay’ı arayarak “benim ağzımdan çıkmayan sözler beni asla bağlamaz. Bugün DP-UG sallanıyor diyerek DP-UG’yi yıkmaya çalışanlar bunu başaramayacaktır. Ben Menteş Gündüz olarak eğer istifa edeceksem yazarım istifamı ve götürür başkanıma verim. Başkanımın yanında yoluma devam edeceğim” dedi.

 

DP-BG Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz ‘Ben etek giymem. Ben DP’den istifa etmedim. Diğer 3 arkadaşım istifa etmeyi düşünebilir. Ama ben istifa etmeyi düşünmem. Benim adıma ne babam, ne kardeşim, ne de dostlarım karar verebilir. Kendi kararlarımı ben kendim veririm ve kimse bu konuda benim adıma karar veremez. İmza da atamaz.

Turgut Çalıcı

DemokratParti Ulusal Güçler (DP-UG)içerisindeki istifadalgaları devam ederken, adı partiden istifa etmeye hazırlanan milletvekilleri arasında geçen Menteş Gündüz, böyle bir planının olmadığını, sözü edilen istifa hareketinden haberi olmadığını istifa edecekleri ileri sürülen dört kişinin aralarında kesinlikle yer almadığını kaydetti.

“Başkalarının söylemleri ile benim ağzımdan çıkmayan sözlerin benim ağzımdan çıkmış gibi yazılmasına gerçekten çok üzüldüm” diye konuşan Gündüz, kendi ağzından çıkmayan ifadelerin onu bağlamadığını vurguladı. İstifa haberini basından öğrendiğini ve kendi dışında gelişen bu olayın sadece kendisini değil ailesini de üzdüğünü kaydeden Gündüz, “bugün DP-UG sallanıyor diyerek partiyi yıkmaya çalışanlar bunu başaramayacaktır. Ben Menteş Gündüz olarak eğer istifa edeceksem yazarım istifamı ve götürür başkanıma verim. Biz artık parmak dönemini geçtik bir yumruk olarak hareket etmekteyiz” diye konuştu. Ayrılmak isteyenlerin istedikleri gibi hareket edeceğine de işaret eden DP-UG milletvekili, “ben DP-UG Milletvekili olarak başkanımın yanında yürüyorum, DP-UG ile yoluma devam edeceğim” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA