28 Mart 2024
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa20°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt20°C
  • İskele20°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C

MENDELİ; “ZAMAN, KADININ GÜCÜNÜ TOPLUMDA GÖSTERME ZAMANI”

Mendeli; “zaman, kadının gücünü toplumda gösterme zamanı”

27 Mayıs 2014 Salı 14:12

Demokrat Parti Ulusal Güçler Akdoğan Kadın Örgütü, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla çay partisi düzenledi. DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, düzenlenen çay partisinde DP Ulusal Güçler Akdoğan Kadın Örgütü, Akdoğan Belediye Başkan adayı Salih Mendeli ile Belediye Meclis Üyeliği adaylarını, bölge kadınları ile bir araya getirdi.

Programa, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Gazimağusa Milletvekili ve İlçe Başkanı Fikri Ataoğlu, Gazimağusa Milletvekili Dr. Hakan Dinçyürek, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak, Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak, Gazimağusa Kadın Örgütü Başkanı Fatma Midem Kaygan ve parti üyesi kadınlar katıldı.

SALİH MENDELİ

DP Ulusal Güçler Akdoğan Belediye Başkan adayı Salih Mendeli yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin ve paylaşmanın önemine değinerek “bu birlikteliği ve paylaşmayı ortaya koyacak olan ve biz beyleri yönlendirecek olan siz kadınlarsınız. Sizlerin çalışma azmi ile inşallah 29 Haziran’da Akdoğan’nı birlikte yöneteceğiz” dedi.

Mendeli konuşmasını, kadın elinin değdiği her şeyin daha güzel olduğuna vurgu yaparak; “Zaman, kadının gücünü toplumda gösterme zamanı. Hak ettiğimiz çağdaş bir yerel yönetim ve evlatlarımızın geleceği için şimdi hep birlikte aydınlık yarınlara yürüme zamanı” diyerek sonlandırdı.

ESEN YALIN AKTOPRAK

DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak ise konuşmasında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yaşatılmasının ancak güçlü DP Ulusal Güçler ile mümkün olduğunu, partinin 29 Haziran’da yapılacak yerel seçimlerde sadece Akdoğan’da değil ülkenin her yerinde güçlü çıkacağını, söyledi.

Seçimlerde güçlü çıkmanın temel koşulunun da, birlik ve beraberliği koruyarak çok çalışmaktan geçtiğini belirten Aktoprak, Akdoğan’daki kadınların kendilerini geliştirmek için mesleki kurslardan ve sosyal etkinliklerde yoksun olduğunu, Salih Mendeli’nin seçilmesi ile kadınların beklentilerinin karşılanacağından emin olduğunu söyledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA