08 Mayıs 2024
  • Lefkoşa17°C
  • Mağusa17°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt15°C
  • İskele17°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara12°C

MELEKLERİN EUROLEAUGE GRUPLARI BELLİ OLUYOR

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın 2017-2018 sezonunda Avrupa’nın zirvesi olan Kadınlar Euroleague de mücadele edeceği rakipleri çekilecek kura ile belli oluyor

Meleklerin Euroleauge grupları belli oluyor

04 Temmuz 2017 Salı 09:24

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübünden yapılan açıklamaya göre, gruplar ve normal sezon fikstürünün belli olacağı kura çekimi, 4 Temmuz 2017 (bugün) tarihinde Münih’te yapılacak.

Normal sezon maçlarının 11 Ekim de başlayacağı Kadınlar Euroleague'de, Türkiye’yi; Yakın Doğu Üniversitesi, Galatasaray ve Fenerbahçe temsil edecek.

DOĞRUDAN MÜCADELE EDECEK 14 TAKIM BELLİ OLDU…

Kupa için 16 takımın mücadele edeceği organisazyona 14 takım doğrudan katılırken, geriye kalan 2 takım ise oynanacak ön eleme maçı ile belli olacak.

Normal sezonda doğrudan mücadele etmeyi garantilemiş 14 takım arasında; Castors Braine (Belçika), Avenida (İspanya), Famila Schio (İtalya), Fenerbahçe, Galatasaray, Yakın Doğu Üniversitesi (Türkiye), Dinamo Kursk, Nadezhda, UMMC Ekaterinburg (Rusya), Sopron Basket (Macaristan), ESBVA-LM, Tango Bourges Basket (Fransa), Wisla Can-Pack (Polonya) USK Prag (Çekya) takımları yer alıyor.

ÖN ELEME MAÇLARI EYLÜL AYINDA OYNANACAK…

Son 2 kontenjan için ise Eylül ayında, Cajky (Slovakya) – CCC Polkowice (Polonya) ile KSC Szekszard (Macaristan) – BLMA (Fransa) arasında oynanacak eleme maçlarında rakibini eleyen takımlar Euroleauge’de mücadele edecek. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA