26 Nisan 2024
  • Lefkoşa27°C
  • Mağusa29°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt27°C
  • İskele29°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara27°C

MEHMETÇİK'TE DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ ÇOŞKUSU

Mehmetçik Belediyesi ve Karpaz Meslek Lisesi Organizasyonluğunda 1 Haziran Dünya Çocuk Günü nedeniyle düzenlenen “2. Karpaz Çocuk Şenliği”nde yüzlerce çocuk Dünya Çocuk Günü'nü coşkuyla kutladı.

Mehmetçik'te Dünya Çocuk Günü Çoşkusu

01 Haziran 2016 Çarşamba 12:59

Dünya Çocuk Günü coşkuyla kutlandı

Mehmetçik Belediyesi ve Karpaz Meslek Lisesi Organizasyonluğunda 1 Haziran Dünya Çocuk Günü nedeniyle düzenlenen “2. Karpaz Çocuk Şenliği”nde yüzlerce çocuk Dünya Çocuk Günü'nü coşkuyla kutladı.

Kumyalı Karpaz Meslek Lisesinde Saat: 9:00’ da başlayan etkinlikler, akşam Saat 19:00’ a kadar sürdü.

Şenliğe, Karpaz bölgesindeki Mehmetçik İlkokulu, Çayırova İlkokulu, Kumyalı İlkokulu,  Şht. Menteş Zorba İlkokulu, Ziyamet İlkokulu, Yeni Erenköy İlkokulu, Dipkarpaz İlkokulu’ndan sekizyüze yakın öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

Andaş Tiyatrosu'nun sahne aldığı şenlikte, sirk grubu, sihirbaz holo-hop gösterisi ve oyunları ile palyaçodan şarkılı danslı gösteri büyük ilgiyle izlendi. Ayrıca gün boyunca yüz boyama etkinliği Survivor parkı, Paraşüt oyunu, Mini kale, Şiringa ile Su Taşıma, Halat Çekme, Çuval Yarışı, Uzay Yürüyüşü adlı oyunlarla şenliğe katılan çocuklar doyasıya eğlendiler.

Gün boyu şenlik alanına kurulan devasa zıp zıp alanlarıyla çocuklara eğlenceli saatler yaşatan Mehmetçik Belediyesi, katılımcı çocuklara bedava yiyecek ve içecek ikramında da bulundu.

Şenlikte açılış konuşmasını yapan Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, tüm Karpaz bölgesindeki çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğe katılan çocuklara teşekkür etti ve çocukların gününü kutladı.

Sarıçizmeli, Kıbrıs'taki ve dünyadaki tüm çocuklara barış içinde yaşayabilecekleri güzel bir dünya diledi.

galatya.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA