19 Nisan 2024
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele20°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara21°C

MEHMET ALİ ERBİL ÜZDÜ

Erbil hastaneye kaldırıldı

Mehmet Ali Erbil üzdü

18 Ekim 2018 Perşembe 22:06

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, İstanbul Maslak'taki bir özel hastanede tedavi altın alındı. Kızı Sezin Erbil, "Babam evdeyken düşmüş. Durumu kritik değil ama vücudunda kırıklar var." açıklamasında bulundu.

Mehmet Ali Erbil Kimdir?

İstanbul 8 Şubat 1957 yılı doğumlu ünlü oyuncu Ankara Devler Konservatuarı mezunudur. Türkiye televizyonlarının sevilen şovmeni birçok film, dizi, tiyatro oyunu ve program da yer almıştır. Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü’nde eğitim alan Erbil, Devlet Tiyatrosu’nda konuk oyuncu olarak En İyi Tiyatrocu Ödülü’ nü kazanmıştır.


 
Mezun olduktan sonra Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başlayan ünlü şovmen, TRT ekranlarında ‘’ Metronom’’ isimli eğlence programına başlayarak ilk televizyon hayatına adım atmıştır. O yıllarda tek kanal olan TRT ekranlarında yer alan Erbil, daha sonra özel kanalların yayına başlamasıyla Atv, Show Tv ve Kanal 6 kanallarında programlar yapmaya başlamıştır.

Mehmet Ali Erbil Kimdir? Nerelidir, Kaç Yaşındadır?

1985 yılında İlyas Salman ile baş rolü paylaştığı ‘’ Uyanıklar’’ isimli sinema filmi ile adından sıkça söz ettirmiştir. Eğlence programlarının vazgeçilmezi olan Mehmet Ali Erbil, film sonrasında Atv ekranların da yayınlanan ‘’ Ya Şundadır Ya Bunda’’ isimli programın sunuculuğunu yapmış fakat RTÜK kurallarına uymadığından program kaldırılmıştır. Bir süre televizyon programlarından uzak kalmıştır. Emel Sayın ile ‘’Aşkım Aşkım ’’ isimli dizide rol almıştır. Aynı şekilde döneminde ses getiren ‘’Tatlı Kaçıklar’’ dizisinde başrol oynamıştır. Daha sonra ‘’ Çarkıfelek’’ yarışma programının eğlenceli sunucusu olarak karşımıza çıkmıştır.


 

 
Mehmet Ali Erbil Kimdir? Nerelidir, Kaç Yaşındadır?

Sinemacı bir babamın çocuğu olduğundan birçok filmin seslendirmesini de yapmıştır. Kendi oynadığı sinema filmleri arasında ‘’ Kahpe Bizans’’ filmi döneminde çok ses getirmiş ve sevilerek izlenilmiştir. Komedi dünyasının en çok tercih edilen isimlerinden biri olan Mehmet Ali Erbil hala Çarkıfelek programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Özem hayatı ile de gündemde kalmayı başaran sunucu tüm beraberliklerini gözler önünde yaşamıştır. Ayrıca beş kez evlenmiş ve üç çocuk babasıdır.

Şov dünyasının sevilen isimlerinden bir olan Mehmet Ali Erbil renkli kişiliği ve komik mizacı ile yarışma programlarının en çok tercih edilen isimlerinden biridir. Sinema sektöründe de başarı sağlayan sunucu birçok alanda kendini ispatlamış ve Türk halkı tarafından kabul görmüş biridir. Hala sunuculuğuna devam ettiği Çarkıfelek programı Star Tv ekranlarında yayınlanmaktadır.

 
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA