28 Mart 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele20°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

MECLİS ARAŞTIRMA KOMİTESİ GİRNE-LEFKOŞA ANAYOLUNDA MEYDANA GELEN SEL FELAKETİYLE İLGİLİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Meclis Araştırma Komitesi Girne-Lefkoşa anayolunda meydana gelen sel felaketiyle ilgili ilk toplantısını yaptı

Meclis Araştırma Komitesi Girne-Lefkoşa anayolunda meydana gelen sel felaketiyle ilgili ilk toplantısını yaptı

03 Ocak 2019 Perşembe 18:32

Girne-Lefkoşa Anayolunda Meydana Gelen Sel Felaketinin Oluşum Nedenleri ve Sonucunda Yaşanan Can Kayıpları İle İlgili Yol ve Trafik Güvenliği Konusunda İhmalin Olup Olmadığı İle İlgili Meclis Araştırma Komitesi, bugün toplandı.
Meclisten yapılan açıklamaya göre, komite, gündemindeki, “Çalışma Yöntemlerinin Belirlenmesi” konu başlığıyla ilgili olarak ilk toplantısını yapıp, konuya ilişkin çalışma yöntemlerini belirledi. Komite, araştırma konusuna ilişkin çalışmalarına ilerleyen toplantılarında da devam edecek.
Girne-Lefkoşa Anayolunda Meydana Gelen Sel Felaketinin Oluşum Nedenleri ve Sonucunda Yaşanan Can Kayıpları İle İlgili Yol ve Trafik Güvenliği Konusunda İhmalin Olup Olmadığı İle İlgili Meclis Araştırma Komitesi toplantısına, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay da katılıp, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
CTP Milletvekili Fikri Toros Başkanlığında toplanan Komite’ye, UBP Milletvekili ve Komite Başkanvekili Hamza Ersan Saner, Komite Üyeleri; UBP Milletvekili Olgun Amcaoğlu, HP Milletvekili Hasan Büyükoğlu, HP Milletvekili Erek Çağatay, UBP Milletvekili Menteş Gündüz ve CTP Milletvekili Salahi Şahiner’in yanısıra UBP Milletvekili Özdemir Berova da katıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA