28 Mart 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele20°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

MANCHESTER UNİTED GARETH BALE İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI

Sezon başında Paul Pogba'yı rekor bonservis bedeli ile kadrosuna katan Manchester United, şimdi de Real Madrid'in yıldızı Gareth Bale'in peşinde...

Manchester United Gareth Bale için kesenin ağzını açtı

04 Ekim 2016 Salı 13:34

Manchester United, takımın başına Jose Mourinho’yu getirdikten sonra rekor transferlere gözünü dikti. Sezon başında Paul Pogba’yı Juventus’tan rekor ücretle kadrosuna katan İngiliz devi, şimdi de Real Madrid’in yıldızı Gareth Bale’i listesine aldı.

İngiliz devi Manchester United, Real Madrid’in Galli yıldızı Gareth Bale için atağa kalktı. Sezon başında takımın başına Jose Mourinhyo’yu getiren ve Zlatan Ibrahimovic ile Paul Pogba transferleri ile adından söz ettiren ‘Kırmızı Şeytanlar’, bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Juventus’a ödediği bonservis bedeli ile Pogba’yı dünyanın en pahalı futbolcusu yapan Manchester United, şimdi de Gareth Bale ile bu rekoru yeniden kırmayı planlıyor.

Real Madrid’de oynadığı sağ kanattan memnun olmayan ve sola geçmek isteyen Bale’in de, Ronaldo’nun bu bölgede oynamasından dolayı İspanya’dan ayrılmaya sıcak baktığı iddia ediliyor. Manchester United’ın yakın markajına giren dünya yıldızının sponsorunun da transfere sıcak baktığı söyleniyor. Bale’in Real Madrid’de kazandığı paradan memnun olmadığını da biliniyor.

Devre arasında Real Madrid’in kapısını çalmaya hazırlanan Jose Mourinho’nun transferi bitirmek için tüm şartları zorlayacağı belirtiliyor. Bu transfer için Manchester United’ın kasasından, sadece bonservis bedeli için, 175 milyon Euro’ya yakın paranın çıkması bekleniyor.

Eğer transfer gerçekleşirse Manchester United, bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmakla kalmayacak, bir kez daha dünyanın en pahalı futbolcusu unvanının da el değiştirmesine neden olacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA