25 Nisan 2024
  • Lefkoşa24°C
  • Mağusa22°C
  • Girne25°C
  • Güzelyurt24°C
  • İskele22°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

MAĞUSA’DA “MAGEM FEST” COŞKUSU

Mağusa’da “MAGEM FEST” Coşkusu

28 Nisan 2014 Pazartesi 10:41

Gazimağusa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Mağusa Gençlik Merkezi (MAGEM), stresli bir sınav döneminin ardından gençler için düzenlediği “MAGEM FEST”te muhteşem müzik ziyafetleri ve muhteşem dans gösterileri yapıldı.

MAGEM’in Sakarya bölgesindeki tesislerinde gerçekleştirilen müzik ve dans festivaline gençlerin ilgisi çok yoğun oldu. Festival kapsamında Genç Yetenekler Klasik Rock Orkestrası, Melody Müzik Eğitim Merkezi Genç Orkestrası, Mağusa Kültür Derneği Dreams Dans ekibi, MAGEM Kangoo Jumps ekibi ve Golden Step Dans ekibi sahne aldı. MAGEM Fotoğrafçılık Kulübü’nün fotoğraflarının da sergisi yapılırken, etkinliğe katılanlar gösterileri beğeni ile izlediler. Gazimağusa Belediyesi Başkanı Oktay Kayalp yaptığı açıklamada Gazimağusa Belediyesi’nin gençlere en çok önem veren belediye olduğuna vurgu yaptı.

Oktay Kayalp MAGEM’in Kıbrıs adasının en büyük gençlik organizasyonu haline geldiğini ifade ederken, MAGEM’de 46 farklı dalda bin 400 gencin farklı alanlarda etkinlik yaptığına dikkat çekti.

Gazimağusa Belediyesi’nin amacının gelecekte ülkemizi devralacak gençlerin özgüvenlerini geliştirmek ve yeteneklerini açığa çıkararak toplumumuza yararlı birer olmalarını sağlamak olduğunu belirten Kayalp, bu bağlamda belediye olarak duyulan ilgi nedeniyle ikinci MAGEM binasını kısa süre sonra hayata geçirerek bu hizmeti kentin bütününe daha aktif bir şekilde yayacaklarını açıkladı.

Oktay Kayalp, bu yapılan etkinliğinde gençlerin kendi alanlarında başarılı bir şekilde etkinlik yaptıklarının göstergesi olduğunu söyledi.

Kayalp Gazimağusa Belediyesi olarak ilerleyen dönemlerde de gençlere yönelik projelere ağırlık vermeye  devam edeceklerini açıkladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA