27 Nisan 2024
  • Lefkoşa18°C
  • Mağusa18°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele18°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

MAĞUSA'DA 100 MG UYUŞTURUCU İLE ALICI DA SATICI DA TUTUKLANDI

Mağusa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri alınan ihbar üzerine Rıfak Alak isimli kişinin üzerinde 100 mg ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde buldu.

Mağusa'da 100 mg uyuşturucu ile alıcı da satıcı da tutuklandı

21 Haziran 2016 Salı 09:44

Zanlı Rıfat Alak tutuklanırken, Alak’ın ifadesi üzerine konu maddeyi kendisine satan Veli Turaç da tespit edilerek tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Alak ile Turaç tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Tasarrufunda 100 mg bulundu...

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Kavaz, 19 Haziran tarihinde alınan bir bilgi üzerine zanlı Rıfat Alak’ın tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini söyledi. Ayni gün tespit edilen zanlı Alak’ın üzerinde yapılan aramada 100 mg ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu belirten Kavaz, zanlı Alak’tan yapılan sorgulamada konu maddeyi zanlı Veli Turaç’tan aldığının öğrenildiğini açıkladı. Kavaz, tespit edilen zanlı Veli Turaç’ın evinde yapılan aramada ise içerisinde uyuşturucu kalıntısı olduğuna inanılan 5 adet sigara izmariti bulunduğunu belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Kavaz, zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu kalacaklar...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı Rıfat Alak ile Veli Turaç’ın tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA