19 Nisan 2024
  • Lefkoşa26°C
  • Mağusa27°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele27°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara23°C

MAĞUSA KÜLTÜR, SANAT VE TURİZM FESTİVALİ’NDE HEM MÜZİK HEM KAHKAHA VARDİ

Oğuzhan Koç izleyenlere güzel bir müzik ziyafeti sunarken, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’ın da gecenin sonunda Oğuzhan Koç’a eşlik etmesi geceyi 3 Adam Programı’na dönüştürdü...

Mağusa Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nde hem müzik hem kahkaha vardi

12 Temmuz 2016 Salı 16:46

20. Mağusa Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında dün akşam Salamis Antik Tiyatro’da sahneye çıkan Türkiye’nin sevilen seslerinden  Oğuzhan Koç izleyenlere güzel bir müzik ziyafeti sunarken, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’ın da gecenin sonunda Oğuzhan Koç’a eşlik etmesi geceyi 3 Adam Programı’na dönüştürdü. Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan Oğuzhan Koç’a konserin sonuna doğru eşlik eden ekip arkadaşları hem düet parçalar söylediler hem de izleyenlere esprileriyle eğlenceli anlar yaşattılar. Arkadaşlıklarının çok eskiye dayandığını her fırsatta dile getiren 3’lünün sahnede bir araya gelmesiyle Salamis Antik Tiyatro’da kahkaha tufanı koptu.
“Festival kapsamında,  13 Temmuz’da Reaggea müziğinin kralı Bob Marley’in oğlu Julian Marley konseri, 15 Temmuz’da Salamis Antik Tiyatro’da Lefkoşa Belediye Tiyatro’sunun Bozan Oratoryosunu, 18 Temmuz’da Salamis Antik Tiyaro’da Volkan Konak konseri, 19 Temmuz’da Othello Kalesi’nde İstanbul Meydan Sahnesi’nin Pijamalı Adamlar oyunu, 22 Temmuz’da Othello Kalesi’nde Tolga Erzurumlu konseri, 25 Temmuz’da Salamis Antik Tiyatro’da Koray Avcı konseri, 26 Temmuz’da Othello Kalesi’nde Süleyman Akosman A Chunk Of Funk konseri yer alacak. 28 Temmuz’da ise Salamis Antik Tiyatro’da Los Vivancos Flamenco topluluğu muhteşem gösterisiyle festivalin finalini yapacak.

1adam.jpg

Pijamalı Adamlar Oyunu, Tolga Erzurumlu Konseri, Achunk Of Funk by Süleyman Akosman konseri 10 TL, Oğuzhan Koç, Volkan Konak ve Koray Avcı konserleri 20 TL, Julian Marley, ve Los Vivancos konserleri 30 TL ücretle izlenebilecek. Festival biletleri Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler, Deniz Plazalar’dan ve etkinlik girişlerinden aynı fiyatla temin edilebilir. Festival ile ilgili ayrıntılı bilgilere Gazimağusa Belediyesinin internet sitesi www.magusa.org adresinden ulaşılabilir.

2adam.jpg

Pink Martini konseri iptal edildi

Öte yandan sağlık sorunları nedeniyle 21 Temmuz’da Salamis Antik Tiyatro’da yapılacak Pink Martini konseri iptal edildi. 20. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat Pink Martini’nin Türkiye’deki Temsilcisi Pasion Turca Şirketi sanatçının festivalindeki programıyla birlikte Türkiye 2016 Yaz turnesinin de iptal edildiğini açıklama yaparak duyurdu.

3adam.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA