24 Nisan 2024
  • Lefkoşa34°C
  • Mağusa34°C
  • Girne29°C
  • Güzelyurt34°C
  • İskele34°C
  • İstanbul25°C
  • Ankara29°C

MAGEM’DEN ANLAMLI TİYATRO GÖSTERİMİ

MAGEM’den anlamlı tiyatro gösterimi

07 Nisan 2014 Pazartesi 10:42

Mağusa Gençlik Merkezi (MAGEM) Tiyatro Topluluğu “ Çıkmaz Sokak” isimli tiyatro oyununu Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi’nin ihtiyaçlarına katkıda bulunabilmek amacıyla sahneleyecek.

Mağusa Gençlik Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre; MAGEM Tiyatro Topluluğu’nun “Çıkmaz Sokak” isimli tek perdelik dram tiyatro oyununu 8-11 ve 14 Nisan tarihlerinde saat 20.00’de Mağusa Kültür ve Kongre Merkezi’nde (KÜKOM) sahneleyeceği bildirildi.

Oyunlardan elde edilecek bilet geliri ile de Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi’nin ihtiyaçlarının giderilebilmesi yönünde katkıda bulunulacak.     Bilet alarak katkıda bulunmak isteyen vatandaşların biletlere MAGEM’den, Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi’nden ve oyun öncelerinde KÜKOM’dan ulaşabilecekleri açıklandı.

Yapılan açıklamada “Çıkmaz Sokak” isimli oyunu Tuncer Cücenoğlu’nun kaleme aldığı belirtildi.

Oyun, genç kız iken suçsuz yere işkenceye uğramış ve bu sebepten ötürü annesini, sevdiği erkeği ve kadınlığını kaybetmiş bir kadının yedi yıl sonra kendisine işkence eden kişiyle yüzleşmesini konu alıyor.

Oyunun, şiddet içerikli olmasından dolayı 13 yaş sınırlaması olduğu bildirilirken, oyunda Bilen Kılıç Sirhan hem oyunculuk ve yönetmenlik görevini üstlenirken, Murat Sirhan, Gülistan Yücel oyuncu, Ziya Mertel ses- müzik- ışık- efekt yönetmenliği görevlerini ve Hasan Sirhan ise teknik destek görevini yürütüyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA