19 Mart 2024
  • Lefkoşa17°C
  • Mağusa18°C
  • Girne18°C
  • Güzelyurt16°C
  • İskele18°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara6°C

MAGEM SAĞLIK İÇİN HALK KOŞUSU DÜZENLİYOR

MAGEM sağlık için halk koşusu düzenliyor

19 Nisan 2014 Cumartesi 14:21

Gazimağusa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Mağusa Gençlik Merkezi (MAGEM), Telsim ana sponsorluğunda “Mağusa Halk Koşusu ve Yürüyüşü” düzenliyor.

“Sağlık için el ele” temalı etkinlik, 4 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te Namık Kemal Meydanı’ndan başlayarak yine aynı meydanda sona erecek.

İki etaptan oluşan etkinlikte 8 kilometrelik parkur yarış şeklinde; 5 kilometrelik ikinci parkur ise egzersiz amaçlı yürüyüş şeklinde gerçekleştirilecek.

Yarışta dereceye girenlere Telsim tarafından ödül verilecek. Yarışa katılacaklardan alınacak 10 TL, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanacak.

Organizasyonla ilgili olarak bugün MAGEM binasında basın toplantısı düzenlendi.

Kayalp

Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp yaptığı konuşmada, MAGEM’in Gazimağusa’da bir ilke daha imza attığını belirterek, organizasyonun hem yarış, hem spor aktivitesi şeklinde geçeceğini söyledi.

Her yaştan insanın spor yapması gerektiğini hatırlatan bir organizasyon düzenlendiğini belirten Kayalp, etkinliğin sporun önemini vurgulaması yanı sıra Gazimağusa’nın tanıtımına da katkı yapacağını ifade etti.

Tanpınar

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar da, Telsim olarak MAGEM ile ortak etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, dijital dönüşümün lider temsilcisi olma yanında soysal sorumluluk projelerini de kendilerine misyon edindiklerini kaydetti.

Canalp

MAGEM Başkanı Cansu Canalp ise MAGEM’in sosyal sorumluluk projeleri yapmayı her zaman görev bildiğini, söz konusu organizasyonla da kanserle mücadele konusunda katkı yapmayı amaçladıklarını söyledi.

Basın toplantısının sonunda spor yöneticisi Yetkin Öngün de koşu ve yürüyüş etkinlikleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA