26 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa23°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele23°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C

MAESTRO’LAR SAHNE ALDI

“3’üncü Tango Kampı” düzenlenen milonga gecesi ile açıldı...

Maestro’lar sahne aldı

24 Haziran 2016 Cuma 12:51

         “3’üncü Tango Kampı”nın açılışında maestrolar sahne alarak, unutulmaz bir geceye imza attılar.

Tango Siempre ile Mustango’nun birlikte organize ettikleri “3.Tango Camp” geçtiğimiz akşam  (23 Haziran 2016, Perşembe) Lefkoşa MED Club’ta düzenlenen milonga gecesi ile başladı.
           İkiyüzü aşkın davetlinin katıldığı gecede “3’üncü Tango Kampı”nın açılışını sahne alan maestrolar yaptı.  Almanya’dan Özgür & Sonja, Arjantin’den Leonel & Natalia, Türkiye’den Murat & Mine ve ülkemizden Raşit & Ayşegül çiftleri sahne alırken, unutulmaz gösterilere de imza attılar.
Gala Gecesi Cumartesi
           Le Chateau Lambusa’da gerçekleştirilecek kamp süresince 25 Haziran Cumartesi akşamı Gala gecesi düzenlenecek. Oya Kutsal ile Hüseyin Ağlamaz’ın sunacakları gecede Rusya’dan gelecek Tango müziğinin ünlü orkestralarından “Solo Tango Orquestra” canlı performans sergileyecek.  
         Tangoseverler Solo Tango Orquestra’nın müziği ile pistte dans etme şansı bulurken,  yedi ünlü çiftin de tango dansı gösterisini izleme şansı yakalayacaklar. Gecede Türkiye’den Murat & Mine, Utku & İris ve Aydın & Eda çiftleri ile Yunanistan’dan Loukas & Georgia, Almanya’dan Özgür & Sonja, Arjantin’den Leonel & Natalia ve ülkemizden Raşit & Ayşegül çiftleri tango dansı gösterisi için piste çıkacaklar.tango2.jpg

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA