19 Nisan 2024
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele20°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara21°C

LONG BEACH SİZİ ŞAŞIRTACAK !

Long beach sizi şaşırtacak !

21 Mayıs 2014 Çarşamba 14:19

Noyanlar Group’un  gerçekleştirdiği yeni yatırımlar ve İskele Belediyesinin sürdürdüğü Sahil geliştirme projesi ile Long beach bu yaza bambaşka girmeye hazırlanıyor. Tüm bu yatırımlar  ile Long Beach sadece tatil merkezi değil, yatırım merkezi olarak da dikkatleri üzerine çekiyor. Bu yazı Long Beach denizinde serinlemek, altın gibi  sahilinde güneşlenmek, kısacası hem yazı doya doya yaşamak hem de geleceğine yatırım yapmak isteyen herkese  Noyanlar  Group büyük fırsatlar sunuyor.

1973 yılından beri güvenin ve kalitenin ismi olan Noyanlar Group, İskele Long Beach bölgesinde büyük yatırımlar yaparak hayata geçirdiği  4 büyük  projesi ile  müşterilerine bir tatil evinden fazlasını sunuyor. Her  projesinde inşaa edilen ve edilecek olan konutlar kadar sosyal yaşam alanlarına da oldukça değer veren şirket, güvenlikli site girişleri, Aqualı yüzme havuzları, cafe-restaurantlar, spor salonları,  güzellik salonları, çocuk oyun alanları, hobi salonları, marketler, hediyelik eşya dükkanları ve çok daha fazlasını müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için tasarlıyor.

Long Beach’te yatırım yapan kazanacak.

Tüm bu hizmetlere ve Long Beach’e komşu olacağınız kendi evinizde tatil keyfine, £ 22,400’den başlayan uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz. Noyanlar’ın hazırladığı kampanya paketleriyle önce evinizi sonra dilediğiniz hediye paketinizi seçin! Bu paketlerde neler mi var? Peşin ödemelere müşterilerinin tercihine göre indirimler veya beyaz eşya paketleri hediye eden şirket, taksitli ödeme tercih eden müşterilerine  ise 36 ay faizsiz ödeme imkanları sunuyor.   Üstelik tüm bu ödeme programları ve fırsatlar  studio dairelerden 3+1  triplex villalara kadar Long Beach’deki tüm projeler için uygulanıyor. Bu kampanyadan yararlanmak için Noyanlar ofislerine uğrayın, bu fırsatı kaçırmayın!..

Bölgedeki yatırımlar ve gelişimler, bölgenin değerini gün geçtikçe arttırırken , Sadece Noyanlar Şirketler Grubunun yatırımları değil, İskele Belediyesinin Sahil Geliştirme projesi de son hızla devam ediyor. Şu an altyapıları, bisiklet yürüyüş yolları, peyzaj tasarımı , ışıklandırma sistemleri, 3 adet çocuk oyun grubu , açık hava spor aletleri kurulumu ve  sulama sistemleri tamamlanan projede,   Cafe-restaurantlar, spor alanları ve sahaları, anfi tiyatro ve  festival alanı için çalışmalar devam ediyor. Long beach’in  eşsiz  denizinin ve sahilinin güzelliği de eklenince  eşsiz bir  tatil merkezi ve yatırım merkezi doğuyor.

Sosyal donanımlı siteler, beğeni ve ihtiyaca göre değişen farklı ev modelleri, uygun fiyatlar, size özel ödeme programları , indirimler , hediyeler ve fırsatlar  ile hem tatil hem de  karlı bir yatırım yapmak için en doğru yer  Noyanlar Şirketler Grubu,  en doğru zaman Şimdi!

Noyanlar’ın 2014 yazına özel hazırladığı fırsatlar ile bir ömür boyu tatil keyfine sahip olabilirsiniz...

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA