17 Nisan 2024
  • Lefkoşa17°C
  • Mağusa18°C
  • Girne18°C
  • Güzelyurt16°C
  • İskele18°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara17°C

LİONS KULÜPLERİ YENİ BİRLİK BAŞKANI BELLİ OLDU

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Lions Kulüpleri Birliği’nde görev süresini tamamlayan Ezcan Özsoy, görevini devretti...

Lions Kulüpleri yeni birlik başkanı belli oldu

01 Temmuz 2016 Cuma 18:37

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Lions Kulüpleri Birliği’nde görev süresini tamamlayan Ezcan Özsoy, görevini Başkan 1. Yardımcısı Munise Yeten’e devretti.

Birlikten yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa’da Merit Otel’de dün gerçekleşen görev devrinde Milli Mücadele liderleri  ve Anavatan Türkiye’de yer alan terör olaylarında hayatlarını kaybedenlerin anısına saygı duruşunda bulunuldu.

2015-2016 Dönem Başkanı Ezcan Özsoy yaptığı konuşmada, “Lions Ailesi”  olarak  bir yıl boyunca ülke sathındaki 500’ü aşkın Lions ve Leo üyelerle birlikte kişi ve kuruluşlara karşılıksız hizmetlerde bulunduklarını belirtti.

Ezcan Özsoy konuşmasında yapılan projelerle ilgili bilgi verdi.

Özsoy, kulüp ve komite başkanlarına, Onur Kurulu ve Yönetim Kurulu üyelerine katkılarından dolayı teşekkür belgesi ve KKTC Lions Kolüpleri Birliği’nin “Hizmet-Gümüş Rozeti”ni sunarken, Lions Kulüpler Birliği Başkanlığı’nı devrettiği Munise Yeten’e de “Birlik Başkanlığı - Altın Rozeti” ini taktı.

1467385081.jpg

Yeni dönemde görev yürütecek olan Birlik Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

“Başkanı  Munise YETEN (Girne Özgürada Lions Kulübü),  Geçen Dönem Başkanı Ezcan ÖZSOY (Girne Vatan Lions Kulübü), Başkanı  1. Yardımcısı  Seray GÜRÜN (Mağusa Kale Lions Kulübü), Başkanı  2. Yardımcısı  İlçen ERTAN (Girne Ada Lions Kulübü), Yönetim Kurulu Üyeleri ise şöyle, Şansel SOYEL (Mağusa Kale Lions Kulübü), Peran Şenol BESİM (Yeşilada Lions Kulübü) ,  İnci TURA (Girne Ada Lions Kulübü)”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA