25 Nisan 2024
  • Lefkoşa22°C
  • Mağusa22°C
  • Girne25°C
  • Güzelyurt24°C
  • İskele22°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara23°C

LGBT BİREYLER ÇALIŞMAK İÇİN O OTEL ZİNCİRİNİ TERCİH EDİYOR

3 senedir zirveyi bırakmadı

LGBT bireyler çalışmak için o otel zincirini tercih ediyor

20 Aralık 2015 Pazar 17:16

Art arda üç senedir LGBT üyelerinin çalışmak için en çok tercih ettiği otel seçilen Hilton Worldwide, bir kez daha zirvedeki yerini korudu.

Eşcinsel, gay, lezbiyen ve transseksüellerin hayatlarını kolaylaştırmak ve yaşam standartlarını yükseltmek üzere çalışmalar yürüten HRC (The Human Rights Campaign) Vakfı, dünya genelindeki oteller arasında LGBT üyeleri tarafından en çok tercih edilen otellerin isimlerini paylaştı. Kurumun 407 Amerikan otel zinciri üzerinden yürüttüğü çalışmada Hilton Worlwide sunduğu hizmetler/haklar ve uyguladığı istihdam politikaları doğrultusunda listenin en başında yer aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hilton Worldwide İnsan Kaynakları Sorumlusu Matt Schuyler, böyle bir konuda lider konumunda olmaktan gurur duyduklarını dile getirerek, "Hilton Worldwide olarak, herkesi kapsayan ve çeşitliliğin temel alındığı istihdam ortamı sağlıyoruz ve şu an geldiğimiz nokta onun bir sonucu. Herkes için eşit bir çalışma ortamı sağlamak benim ve ekibimin en temel görevi" şeklinde konuştu.

HRC tarafından yürütülen bu çalışma toplamda bin 27 iş yerini kapsamakla birlikte puanlama markaların çalışanların cinsel tercihini gözetmeksizin uyguladığı istihdam politikaları ve sağladığı çalışma ortamı üzerinden verildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA