20 Nisan 2024
  • Lefkoşa17°C
  • Mağusa17°C
  • Girne18°C
  • Güzelyurt14°C
  • İskele17°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

LEFKOŞA’YA YENİ BİR ÇOCUK  MAĞAZASI: LİTTLE MORE

Lefkoşa’ya yeni bir çocuk  mağazası: Little More

22 Mayıs 2014 Perşembe 12:43

Z kuşağı çocukları ve onların ailelerini hedef alan Little More Bebek ve Çocuk Mağazası Lefkoşa’da hizmete açıldı. Mağazanın açılışını Milletvekili Ersin Tatar ve Lefkoşa Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu gerçekleştirirken, açılış kokteyline katılan konuklar da güzel zaman geçirdi.

Açılış öncesi konuklara hitap eden Little More Baby and Kids Store direktörü Mustafa Soykan 0-12 yaş bebek ve çocuklara yönelik hizmet vermeyi hedefledikleri mağazada bebek odasından, bebek ve çocuk araç gereçlerine,  kıyafetten oyuncağa pekçok alternatifi sunduklarını belirtti. Farklı markalarla kaliteyi ulaşılabilir fiyatlarla sunmayı prensip edindiklerini belirten Soykan, mağaza açılış sürecinde katkı sağlayan herkese ve açılış kokteyline katılan tüm konuklara teşekkürlerini iletti.

Açılış öncesi konuşma yapan Ersin Tatar, bir süredir burada açılacak olan mağazayı heyecanla beklediğini belirtti. Göstermiş oldukları cesaretten ve girişimden ötürü Mağaza Direktörü Mustafa Soykan’ı ve eşi Özlem Soykan’ı da tebrik eden Tatar, mağazanın hayırlı olmasını temenni etti.

Kadri Fellahoğlu ise başkentin en gözde bölgelerinden birisinde böyle güzel bir mağaza açma girişiminde bulunan Mustafa Soykan’ı tebrik ederek, mağazanın bol kazançlı ve halka hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, etkinlik açılış kokteyli ile devam etti. Etkinlikte çocuklar için yüz boyama, palyaçolu - maskotlueğlenceler de güne renk kattı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA