25 Nisan 2024
  • Lefkoşa29°C
  • Mağusa28°C
  • Girne29°C
  • Güzelyurt29°C
  • İskele28°C
  • İstanbul22°C
  • Ankara26°C

LEFKOŞALI’DAN HARMANCI’YA TAM NOT

Lefkoşalı’dan Harmancı’ya Tam Not

22 Mayıs 2014 Perşembe 12:43

LTB Başkan adayı Mehmet Harmancı’nın düzenlediği etkinliğe yüzlerce kişi katıldı.

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) ile Baraka Kültür Merkezi’nin Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ortak Başkan adayı Mehmet Harmancı ve ekibi seçim çalışmaları çerçevesinde dün Kızılbaş Kilisesi’nde “Sen Söyle Lefkoşa“ temalı etkinlik düzenledi.

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), BirleşikKıbrıs Partisi (BKP) ile Baraka Kültür Merkezi’nin Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ortak Başkan adayı Mehmet Harmancı ve ekibi seçim çalışmaları çerçevesinde dün Kızılbaş Kilisesi’nde “Sen Söyle Lefkoşa“ temalı etkinlik düzenledi. Lefkoşa Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe oldukça yoğun bir katılım gerçekleşti. Etkinlikte, Harmancı ve ekibi özet bir şekilde projelerini anlattı ve Lefkoşalıların da görüşünü aldı. Moderatörlüğünü gazeteci Aytuğ Türkkan’ın yaptığı etkinliğin başında Lefkoşalılar’a, TDPYerel Yönetimler Komitesi Üyesi Ercan Hoşkara tarafından yerel yönetimler vizyonu hakkında kısa bir sunum yapıldı; ardından da Mehmet Harmancı ve proje ekibi tarafından, yarım saat projeler hakkında kısa bir sunum yapıldı.

Etkinliğe katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Lefkoşalılar, Harmancı ve ekibinin projelerine tam destek verirken, kendi istek ve beklentilerini de ortaya koydu.

Söz daha sonra söz katılımcılara verilirken, görüş ve öneriler dinlendi, sorulara yanıtlar verildi. Birçok Lefkoşalı’nın söz aldığı etkinlikte, konuşmacılar projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, görüşleri değerlendirilmek üzere not edildi. Toplantı, LTB Başkan adayı Mehmet Harmancı’nın yaptığı kısa bir değerlendirmeyle sona erdi. Harmancı, toplantıda ortaya konan görüş ve önerilerin değerlendirmeye alınarak, kısa süre içerinde Lefkoşa’ya hayat verecek, demokratik, çağdaş ve katılımcı bir şehir yaratacak olan projelere son şeklinin verileceğini ve projelerin tamamının kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi. Harmancı ve ekibi ayrıca Lerfkoşalılar’a, etkinliğe katılarak görüş ve düşüncelerini aktardıkları için ayrı ayrı teşekkür etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA