28 Mart 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa23°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt24°C
  • İskele23°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara18°C

LEFKOŞA’DA KIRAN KIRANA YARIŞ

Lefkoşa’da Kıran Kırana Yarış

22 Mayıs 2014 Perşembe 12:45

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) ile Baraka Kültür Merkezi’nin Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ortak Başkan adayı Mehmet Harmancı ve ekibi seçim çalışmaları çerçevesinde önceki gece  Kızılbaş Kilisesi’nde “Sen Söyle Lefkoşa“ temalı etkinlik düzenledi.

Mizanpaj 1

Yüzlerce Lefkoşalı katıldı

 Etkinliğe yüzlerce Lefkoşalının katılması dikkatlerden kaçmazken Mehmet Harmancı’nın da LTB Başkanlık yarışında potada olduğu dün gün boyunca Lefkoşa kulislerinde konuşuldu.

Önceki gece düzenlenen etkinliğe birçok eski siyasetçi yanı sıra gençlerin çok yoğun ilgi gösterdiği kaydedildi.

Sen Söyle etkinliğinde Harmancı ve ekibi Lefkoşalıları Lefkoşa ile ilgili sıkıntılarını dilek ve temennilerini dinledi not aldı.

CTP Lefkoşa’da Liste Kavgaları Çıktı

Bilindiği üzere CTP-BG LTB Başkanlığı görevini halen yürüten Kadri Fellahoğlu’nu yeniden başkan adayı göstermişti. Önceki gün CTP-BG’de yaşanan aday krizi ve liste kavgalarından sonra özellikle genç CTP’lilerin Lefkoşa’da Mehmet Harmancı’ya yönlendiği konuşuluyor. DP-UG’nin aday çıkarmayacağı LTB seçimlerinde Mehmet Harmancı’nın hatırı sayılır bir oy da DP/UG tabanından alabileceği ve LTB Başkanlık seçimlerinde hayli iddialı konuma geldiği kaydedildi.

Dana da İddalı

UBP’de LTB Başkanlığı için eski Lefkoşa Kaymakamı Kemal Deniz Danayı aday gösterdi. LTB Başkanlık yarışının Fellahoğlu, Dana ve Harmancı arasında kıran kırana geçmesi bekleniyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA