LEFKOŞA TURKCELL’LE KOŞUYOR” MARATONU’NA CUMHURBAŞKANI AKINCI, BAZI BAKAN VE MİLLETVEKİLERİ DE KATILACAK
Lefkoşa Türk Belediyesi’nin 11 Kasım’da düzenleyeceği “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor” Maratonu’na Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler ile İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars ve bazı milletvekilleri de katılacak.

02 Kasım 2018 Cuma 15:30
Lefkoşa Türk Belediyesi’nin 11 Kasım’da düzenleyeceği “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor” Maratonu’na Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler ile İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars ve bazı milletvekilleri de katılacak.
LTB’den yapılan yazılı açıklamaya göre, toplumun birçok kesimini ortak bir amaç için bir araya getiren “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu” için 26 Ekim’de başlayan kayıtlar sürüyor.
“Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor, Paylaşım Artıyor” sloganıyla 3 kategoride koşulacak maratonun gelirinin ihtiyaçlı bireylere günde bir öğün yemek sağlayan Paylaşım Mutfağı’nın yemek dağıtımında kullanılacağı araç alımında kullanılacak.
LEFKOŞA’NIN SİMGE İSİMLERİNDEN DE DESTEK VAR
Kayıtlar kapsamında Lefkoşa Mahkemeler Binası önünde yargı çalışanları ile bir araya gelen LTB Başkanı Mehmet Harmancı, gösterilen desteğe teşekkür etti. Başkan Harmancı bölgede bulunan Lefkoşa’nın simgeleşen esnaflar ile de görüşerek kayıt sonrasında maratonda yer alacakları numaraları kendilerine verdi.
KAYITLAR LTB ÖNÜNDE YAPILIYOR
4 kilometre (Halk Koşusu), 10 kilometre ve 21 kilometre (Yarı Maraton) olarak 3 kategoride koşulacak maraton kayıtları LTB önünde kurulan kayıt masasında yapılıyor.
Kayıtlar hafta içi 09.00-17.00 arasında ve yarın 08.00-13.00 saatleri arasında devam edecek. 4 km halk koşusu için 10 Kasım’da 08.00-17.00 saatleri arasında ve maraton günü saat 10.00’a kadar kayıt yapılabilecek. 10 ve 21 km için kayıtlar 9 Kasım Cuma saat 17.00’de tamamlanacak.
10 ve 21 km ye kayıt yaptıracak olanlar, kayıtlara gelirken yanlarında kimlik kartı veya kimlik kartı fotokopisi getirmeleri gerekiyor. 21 kilometre kategorisine 18 yaş ve üzeri kişiler katılabilirken, 10 kilometreye en az 16 yaşındakiler katılabilecek.
Katılım ücretleri 4 km için 20 TL, 10 km için 30 TL ve 21 km için 50 TL olarak belirlenen maraton ile ilgili katılımcılar, her türlü bilgiye www.lefkosamaratonu.com adresinden,0533 833 3111 ve 0533 835 1222 numaralı telefonları arayarak veya Whatsapp/Viber’dan mesaj atarak ulaşabilecek.
MARATON GÜNÜ TÜM ÖNLEMLER ALINACAK
Maraton boyunca 4 kilometre için tüm yollar, 10 ve 21 kilometre için ise polis ve zabıta kontrolünde güzergah yolları kapatılacak. Acil bir durum olması halinde 0533 831 5333 ve 0533 827 6555 numaralı telefonlardan organizasyon komitesine ulaşılabilecek. Maraton boyunca acil durumlar için, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nden ve Yakın Doğu Üniversitesi’nden ambulanslar hazır bulundurulacak.
Ülkenin en büyük organizasyonu olan “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor” Maratonu’nda 100’ü aşkın LTB personeli, Polis Genel Müdürlüğü ve KKTC Atletizm Federasyonu ile işbirliği içerisinde çalışacak.
NOTAM’ın aktif hale gelirse Ercan Havalimanı’ndan kalkışlarda rötar ihtimaliNOTAM’ın aktif hale gelmesi durumunda Ercan Havalimanı’ndan kalkışlarda rötar olma ihtimali var19 Mart 2026 Perşembe 13:49KIBRIS
En Fazla Yağış Nereye Düştü?En fazla yağış Alevkayası’nda19 Mart 2026 Perşembe 13:45KIBRIS
Sanayi Odası’ndan elektrik maliyetleri konusunda acil düzenleme çağrısıKıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO), üretim sektörünün rekabet gücünü doğrudan etkileyen en önemli unsurlardan biri olan elektrik maliyetleri konusunda acil bir düzenlemeye ihtiyaç olduğunu kaydetti.19 Mart 2026 Perşembe 13:43KIBRIS
Güney Kıbrıs’taki şubat ayı enflasyon oranı yüzde 0.9Güney Kıbrıs’ta 2026 yılı şubat ayındaki aylık enflasyonu yüzde 0.9 olarak açıklandı.19 Mart 2026 Perşembe 13:37GÜNEY KIBRIS
Sahte kira sözleşmesi: 7 kişi tutuklandı, 3 kişi aranıyorGirne’de sahte kira sözleşmesi düzenleyen ve ikametgah izni temin eden 7 kişi tutuklandı, 3 kişi aranıyor.19 Mart 2026 Perşembe 13:36KIBRIS
Gazimağusa’da geri geri giden araç yayaya çarptıGazimağusa’da meydana gelen kazada, geri geri seyreden araç 70 yaşındaki yayaya çarptı; yaralı hastanede müşahede altına alındı.19 Mart 2026 Perşembe 13:31GAZİMAĞUSA
Biberde tavsiye dışı, domateste limit üstü bitki koruma ürünü tespit edildiTarım Dairesi’nin gıda denetimlerinde yerli ürünlerden kapya biberde tavsiye dışı, domateste limit üstü bitki koruma ürünü tespit edildi.19 Mart 2026 Perşembe 13:30KIBRIS
Saat icat edilmeden önce insanlar nasıl uyanırdı?Her saat başı metal pimleri düşüren mumlardan, sanayi devrimi İngilteresi'ndeki kapı tokmaklarına kadar, tarih boyunca insanlar zamanında uyanmak için pek çok kurnazca yöntem icat etti.19 Mart 2026 Perşembe 11:59YAŞAM
İngiliz basını Liverpool'un Galatasaray'ı elemesi hakkında neler yazdı?Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda çeyrek final yolunda Liverpool deplasmanına çıktı. Anfield'taki rövanş maçını 4-0 kaybeden sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.19 Mart 2026 Perşembe 11:57İNGİLTERE
Koop-Sen, bugünkü grevi kaldırdıklarını duyurduKoop-Sen, hükümet ile yapılan görüşmeler çerçevesinde uzlaşı sağlandığını belirterek, grevi kaldırdıklarını duyurdu.19 Mart 2026 Perşembe 11:53KIBRIS
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2014 Detay Kıbrıs











Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.