19 Nisan 2024
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele20°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara21°C

LEFKOŞA MARATONU İÇİN LTB İLE TURKCELL’DEN ÖRNEK İŞBİRLİĞİ

Lefkoşa Koşuyor Maratonu’nun ana sponsoru resmen Kuzey Kıbrıs Turkcell oldu

Lefkoşa Maratonu için LTB ile Turkcell’den örnek işbirliği

09 Eylül 2015 Çarşamba 17:25

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenecek Lefkoşa Koşuyor Maratonu’na ana sponsor olan Kuzey Kıbrıs Turkcell ile LTB arasında imzalar atıldı. LTB’de bugün(9 Eylül Çarşamba) gerçekleşen Lefkoşa Koşuyor Maratonu imza törenine LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ve Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, LTB Spor Kulübü yöneticileri ile Maraton Komitesi üyeleri katıldı.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca’nın imza koyduğu “Kuzey Kıbrıs Turkcell ile LTB Spor Kulübü Lefkoşa Koşuyor Maratonu 2015  Sponsorluk Sözleşmesi” ile 11 Ekim Pazar günü düzenlenecek maratonun adı “ Turkcell Lefkoşa Koşuyor Maratonu 2015” oldu. 4,8 ve 21 kilometrelik üç ayrı kategoride koşulacak maraton ile ilgili kayıtlar 5 Ekim 2015 tarihinden itibaren LTB’ne veyaLTB’nin resmi facebook adrsi üzerinden online(çevirimiçi) olarak yapılabilecek.

Maraton imza2

Harmancı: “ Bu yıl Engelsiz Hizmet Aracı alımı için koşacağız”

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Lefkoşa için önemli bir gün yaşadıklarını söyleyerek adil ve şeffaf bir ihale sürecinden sonra Lefkoşa Maratonu’nun isim hakkını Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kazandığını ve bu yıl etkinliğin Turkcell Lefkoşa Koşuyor Maratonu olarak anılacağını kaydetti. 2015 yılındaki maraton için imzaları atarken ülkemizde örnek bir isim sponsorluğunun da gerçekleştiğini belirten Başkan Harmancı en büyük dileğinin bu etkinliğin gelenekselleşmesi olduğunun altını çizdi.

LTB Spor Kulübü’nün yoğun çalışmaları sonucunda Lefkoşa Maratonu’nu geçtiğimiz yıl tekrardan canlandırdıklarını ve yine Kuzey Kıbrıs Turkcell ile gelirinin Hayvan Barınağı’nın tadilatı için kullanılması amacıyla maratonu güzel bir katılımla gerçekleştirdiklerinin altını çizen Harmancı bu yıl da Maraton’dan elde edecekleri gelirle LTB’ye  Engelsiz Özel Hizmet Aracı almayı planladıklarını ifade etti.

Harmancı: “Engelsiz bir Lefkoşa için LTB ve Turkcell örnek bir işbirliği yapmıştır”

Harmancı “Engelsiz bir Lefkoşa yaratmak için koşacağız.Ben geçtiğimiz yıldan daha fazla bir katılım olacağına inanıyorum. Hem duyurularda hem de verilecek hizmetlerde bu sponsorluğun çok büyük bir katkısı olacağını düünüyorum.” dedi.

LTB ile Turkcell arasında gerçekleşen bu örnek işbirliğinin daha engelsiz bir başkent, hareketli ve sağlıklı yaşamı özendiren bir kent yaratabilmek  için teşvik edici olacağına dikkat çeken Harmancı, teknolojinin yaşamın farklı alanlarında kullanılabilen bir unsur olduğunu hatırlatılması bakımından da bu işbirliğinin önem taşıdığını belirtti. Bu sene teknolojiyi de kullanarak farklı aktivitelerin yaratılabileceği bir ortamı  Turkcell ile birlikte yakalamayı da hedeflediklerini  vurgulayan Başkan Harmancı  bu vesileyle ana sponsor Kuzey Kıbrıs Turkcell’e çok teşekkür etti ve  Engelsiz Hizmet Aracı’nın alımında,kullanımında da bu onuru ve mutluluğu birlikte yaşamayı umduğunu da sözlerine ekledi.

Karaatmaca: “Maraton geleneksel olma yolunda ilerliyor”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca konuşmasının başında Türkiye’deki terör olaylarından dolayı üzüntüsünü dile getirerek Turkcell Kuzey Kıbrıs ailesi olarak şehit aileleri başta olmak üzere Türk milletine başsağlığı diledi.

Turkcell  için de geleneksel olma yolunda olan Lefkoşa Koşuyor Maratonu’na 2.kez ana sponsor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Karaatmaca, toplumsal faydaya dönüşen sosyal sorumluluk ile sporun birleştiği böylesi önemli bir aktivitede bulunma fırsatını Kuzey Kıbrıs Turkcell’e yarattığı için Başkan Harmancı’ya ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Karaatmaca: “Spor,engelsiz yaşam,eğitim ve çevreyi birleştiren maratona sponsor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz”

Karaatmaca: “Spor ve toplumla kucaklaşmak Kuzey Kıbrıs Turkcell için zaten önemliydi ama bu yıl maratonun engelsiz yaşama katkı amacıyla yapılıyor olması bu önemli bizim için daha da artırdı.

Maraton bünyesinde spor var,engelsiz yaşam var,eğitim var,çevre gibi birçok odağı barındırıyor. Bu yüzden biz bu maratona büyük hassasiyet gösteriyoruz. Bu yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi birlikte koşacağız. Geçtiğimiz yıldan daha fazla katılım olacağına inanıyorum. Turkcell Lefkoşa Koşuyor Maratonu’nun daha şimdiden tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA